Kisfia vagy kislánya születik másodjára Katalin hercegnőnek?

Forrás: AFP/Seth Wenig -
Katalin2015 Katalin hercegnő királyi család lány fiú család Vilmos herceg György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családban nagy öröm volt Katalin és Vilmos herceg első gyermekének világra jövetele. A kis György herceg már szépen cseperedik, és lassan megszületik a kistestvére is. 

De vajon kisfiút vagy kislányt hord ezúttal Katalin a szíve alatt? Ezt áprilisig valószínűleg nem fogjuk megtudni, ahogyan korábban, az első terhességénél sem tudhattuk előre, hogy milyen nemű kisbaba várható.

Forrás: AFP/Seth Wenig

A Life.hu olvasói korábban úgy szavaztak, annak örülnének, ha a hercegi párnak kislánya születne, így meg is mutattuk, ez esetben milyen kislánnyá cseperedne a második szülött. A The Sun On Sunday brit bulvárlap értesülései szerint, ha Vilmosnak és Katalinnak lánya születik, akkor a királynőről, Erzsébetről és a herceg néhai édesanyjáról, Dianáról neveznék el a csöppséget.

Kislányra enged következtetni az a babaváró buli is, ahol szinte mindent rózsaszínbe öltöztetett Katalin húga, Pippa Middleton. Katalin azonban babakékbe bújtatta nemrég nagyra nőtt pocakját, így egyes feltételezések szerint mégiscsak kisöccse születik majd a most másfél éves Györgynek.

Nézzünk egy gyors szavazást: a Life.hu olvasó vajon mint gondolnak minderről?

Szerinted kisfiú vagy kislány lesz Katalin második gyermeke?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.