Visszavonul Katalin hercegnő - utoljára jelenik meg nyilvánosság előtt

Forrás: AFP/Eddie Mulholland -
felkészülés terhesség Katalin hercegnő kisbaba visszavonulás nyilvánosság gyermek György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós hercegnő a szülés előtti másfél hónapját már otthon töltené, hogy a hamarosan érkező kis jövevényre és kisfiára, György hercegre koncentrálhasson.

Ahogyan annak idején György herceggel is tette, a második gyermekével várandós Katalin hercegnő hamarosan szülési szabadságra megy.

Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Cambridge hercegnője, aki áprilisra várja gyermekét, utolsó hivatalos megjelenése márciusban lesz, ezután szeretne otthon maradni a kis Györggyel és felkészülni a család új jövevényének fogadására.

Kislánya vagy kisfia születik Katalinnak?

Akárcsak első terhességénél, úgy most is lázban tartja az egész világot a brit hercegnő születendő gyermekének neme. A királyi család amennyire csak lehet, próbálja titokban tartani, így egyelőre csak találgatni tudunk – a Life.hu ITT összegezte, merre billen a mérleg nyelve.
Hazatért Katalin és családja a luxusnyaralásrólhttp://www.life.hu/csalad/20150210-hazatert-katalin-hercegne-es-csaladja-a-luxusnyaralasrol.htmlÁlomszép helyen töltötte terhessége utolsó szakaszát Katalin hercegnő és családja. Most azonban ideje volt visszahelyezniük a székhelyüket Londonba.Család--Hajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!http://www.life.hu/trend/20150226-hajegetes-modszer-hatasos-a-toredezett-hajvegek-ellen-es-meg-a-hajhossz-is-megmarad.htmlKissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.Trend--Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--Katalin hercegnő hófehérben hódít - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-katalin-hercegno-rita-ora-margot-robbie-dakota-johnson.htmlNemcsak Katalin hercegnő, de sokan mások is az örökzöld fehér ruhák mellett tették le a voksukat a héten. Nehéz eldönteni, ki a legcsinosabb, de ezúttal is rád bízzuk a választást. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigoBréking! Katalin hercegnő haja őszülhttp://www.life.hu/trend/20150219-katalin-hercegno-haja-oszul.htmlA várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre.Trend--Katalin hercegnő videóban szólalt fel a gyermekek védelméérthttp://www.life.hu/csalad/20150216-katalin-hercegno-egy-jotekonysagi-szervezet-videojaban-szolal-fel-a-gyermekek-mentalis-egeszsegenek.htmlVilmos herceg neje ezúttal a gyermekek mentális egészségéért szólalt fel egy jótékonysági kampány videójában.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.