Ismét megmutatta gömbölyödő pocakját az 56 éves Alec Baldwin felesége

Forrás: Instagram/hilariabaldwin -
családbővítés anyaság terhesség Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, harmadszorra is apa lesz az 56 esztendős Alec Baldwin. Felesége, Hilaria pedig újabb fotót posztolt növekvő terhespocakjáról.

Nem is indulhatott volna szebben és örömtelibben a Baldwin család éve: Alec Baldwin jógakirálynő felesége, Hilaria éppen karácsonykor posztolta a jó hírt rajongóinak, miszerint ismét kisbabát vár. Azóta pedig rendszeresen tájékoztatja követőit közösségi oldalán arról, hogyan növekszik a hasa. Először egy bugyis fotót osztott meg, most pedig ezt:

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

Két héttel ezelőtt pedig így festett a boldog kismama:

Forrás: Instagram/hilariabaldwin

Jóga Baldwinné módra:

A jógaoktatóként ténykedő Hilaria Baldwin a tavalyi év elején dobbantott fogadalmával, miszerint minden nap lő magáról egy képet, amelyen épp egy ászanát gyakorol. Az eredmény végül őrültebbnél őrültebb szituációkban végzett jógázás lett. Volt itt minden: az utca közepén egy hőspóz, magas sarkúban fejenállás, főzés közben egy gáztűzhelyen, vagy éppen jachvezetés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.