David Beckham Brooklyn Beckham Cruz Beckham Romeo Beckham szülők díjátadó Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy már akkorára nőttek Victoria és David Backham gyerekei, hogy a sztárpár szülői felügyelet nélkül is elengedi őket bulizni? Legutóbb egy gyerekcsatorna díjátadóján jelent meg a három fivér.

A híres szülők gyerekei lassan fiatal felnőtté cseperednek – elég ha csak erre a képre pillantunk és máris egyértelművé válik. A Beckham házaspár legnagyobb fia, Brooklyn 16, Romeo 12, Cruz pedig 10 éves.

Forrás: AFP

Úgy látszik, szüleik szerint is elég nagyok már ahhoz, hogy egy gyerekcsatorna díjátadójára hármasban érkezzenek. A fiúk egyébként nagyon helyesek együtt. Reméljük, hogy továbbra is ennyire cukik maradnak, és nem tévednek rossz útra, mint sok celebgyerek.

Lindsay Lohan még mindig nem vallja be, hogy drogozik

Ha az ember lánya gyereksztárként nő fel, nagy eséllyel beleesik az alkohol és a drogok csapdájába. Lindsay Lohan évek óta csak botrányaival van címlapon, de még mindig nem vallja be, hogy komoly problémái vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.