Babával a karjaiban fotózkodott Joe Manganiello, a világ pedig elolvadt

Forrás: Instagram/Sofia Vergara -
fotó eljegyzés kisbaba Magic Mike Joe Manganiello kislány unokahúg True Blood - Inni és élni hagyni fényképezés Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újszülött kislány a világ legjobb testű férfisztárjával, és máris szebbnek látjuk a világot. Ennél jobb ma már nem lesz.

Szerencsés kislány ez a Gia – így hívják azt az ismeretlen kishölgyet, akivel Joe Manganiello a napokban büszkén pózolt a karjaiban a nagyérdemű előtt. A képaláírás szerint ő a világ legjobb testű színészének unokahúga, akit most egy fél világ irigyel kiváltságos helyzete miatt.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Elkel a gyakorlás a True Blood sorozatból megismert vérfarkasnak, hiszen a legszexisebb exagglegénynek megválasztott színész tavaly év végén eljegyezte a hozzá hasonlóan remek génállománnyal rendelkező Sofia Vergarát, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, csak idő kérdése, mikor veheti kezébe saját csemetéjét. (Nem, nem tudunk semmit, csak találgatunk...)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.