Kihagyja a királyi bébi születését Harry herceg?

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
kisbaba Egyesült Királyság brit királyi család katonai szolgálat Katalin hercegné Ausztrália Vilmos herceg gyermek érkezés megszületés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg öccsét külföldre szólítja királyi kötelessége, ezért valószínűleg csak májusban fog találkozni a brit királyi család legújabb tagjával, akinek érkezését áprilisra várják.

Az egész világ lázban ég, amióta kiderült, mikor érkezik Vilmos herceg és Katalin hercegnő második babája. Bár valószínűleg maguk a brit királyi család tagjai lesznek azok a szerencsések, akik először láthatják a gyermeket, Harry herceg áprilisi menetrendje nem biztos, hogy lehetővé teszi, hogy ott legyen a királyi bébi születésekor.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Vilmos 30 éves öccse, aki nemrég jelentette be, hogy kilép a brit hadseregből, a Hello! magazin értesülései szerint egy teljes hónapot fog tölteni Ausztráliában katonai kötelezettségei miatt. A fejtegetések szerint rendkívül sűrű tavaszi programjának köszönhetően csak májusban fog találkozni a királyi család legújabb tagjával.

Vajon meglep bennünket Katalin?

Alig néhány nap, és megszületik György herceg kistestvére. Hogy gyorsabban teljen a várakozás, a Life.hu ITT tippelte meg, vajon mit fog felvenni Katalin hercegnő, amikor szülés után elhagyja a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.