Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin?

fashion week Katalin2015 terhesség Katalin hercegné Vilmos herceg stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.

Két évvel ezelőtt, 2013 júliusában Katalin nem okozott meglepetést azzal, hogy egy kék, pöttyös ruhában hagyta el a kórházat a kis György herceggel. Diana ugyanis annak idején, Vilmos születése után egy nagyon hasonló, pöttyös, kék ruhát viselt a trónörökös bemutatásakor.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kis Györggyel, Diana hercegnő és Károly herceg karjában Vilmossal Forrás: AFP/ Northfoto

Ha Katalin ismét követi Diana példáját, akkor ezúttal egy piros ruhát kéne viselnie, ilyet választott ugyanis Diana, amikor Harry születése után először a nyilvánosság elé lépett.

Forrás: Northfoto

Kezdjük is mindjárt a találgatást - összeszedtük Katalin 5 kedvenc tervezőjét és a lehetséges ruhaválasztásról elmélkedtünk. A piros ruhák mellé pedig választottunk valami mást is, hátha kivételesen eltér a hagyományoktól a hercegnő.

Katalin kedvence: Alexander McQueen

Vilmos herceg felesége többek között élete egyik legfontosabb napján, az esküvőjén viselte az angol divatház ruhacsodáját, így nem lepődnénk meg, ha most is a ház égisze alól választana valamit. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy a ruha viszonylag kényelmes lesz, és előnyös a szülés utáni pocak eltüntetésében.

Forrás: alexandermcqueen.com

A két évvel ezelőtti győztes: Jenny Packham

2013-ban, György herceg születésekor Katalin az angol divattervező egyik kreációjára szavazott, így mi arra tesszük a voksunkat, hogy idén sem lesz ez másképp. A hosszú, piros darab abszolút Dianát idézné!

Forrás: jennypackham.com

Modern hercegnőhöz modern választás: Reiss

Katalin imádja a márka darabjait, hivatalos megjelenéseikor gyakran választ a szintén angol háztól. Ha egy kicsit alakkövetőbb, egyszerűbb, ugyanakkor modern ruhát szeretne, biztosan a Reiss lesz a befutó.

Forrás: reiss.com

Tavaszi színek, igazi hercegnős fazon: Temperley London

Ha esetleg Katalin egy kicsit romantikusabb hangulatban lenne a szülés után, és vágyna egy modern, mai hercegnős darabra, akkor a Temperley London hullámos aljú ruhái épp megfelelőek lesznek.

Forrás: temperleylondon.com

Minták helyett egyszínű, letisztult fazon

Katalin számtalanszor választott ruhát az L.K. Bennett angol márkától, többnyire kevésbé hivatalos megjelenései alkalmával. Ha a hercegnő ezúttal is valami kényelmesre, letisztultra voksol, akkor biztosan ez a brand lesz a befutó.

Forrás: lkbennett.com
/1501/Katal201518224246Katalin ragyogni fog, mint a nap - vajon melyik ruhát viseli majd a szülés után?http://www.life.hu/trend/20150218-katalin-hercegno-kedvenc-tervezoje-jenny-packham-csodas-kreacioi-a-divatheten.htmlKatalin hercegnő kedvenc divattervezője, Jenny Packham a napokban mutatta be új kollekcióját a New York-i divathéten. Alig várjuk, hogy láthassuk valamelyik csodás darabot Vilmos herceg feleségén - meg is mutatjuk a szerintünk legesélyesebb kreációkat.Trend--Hová lettek a színek, a minták, az izgalom? Katalin stílust váltott 2. terhessége alatthttp://www.life.hu/trend/20150203-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-igy-oltozott-az-elso-es-a-masodik-terhessege-alatt.htmlHogy öltözzön egy kismama, aki történetesen még hercegnő is? Jöhetnek a színek, a szebbnél szebb árnyalatok, vagy jobb a biztonsági játéknál, a feketénél, a barnánál maradni? Katalin hercegnő stílusát vettük górcső alá Szemes Nóra személyi stylisttal, és megnéztük, miben is változott a stílusa az első és a második terhessége alatt. TrendAFPTökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--Köszönjük, Katalin! 3 ruhadarab, ami a hercegnő miatt lett újra slágerhttp://www.life.hu/trend/20150108-katalin-hercegno-miatt-lett-ujra-nepszeru-a-fekete-harisnya-a-nude-cipo-es-a-military-kabat.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. Trend--Katalin barnában, a királynő lilában karácsonyozotthttp://www.life.hu/trend/20141225-igy-karacsonyozott-katalin-hercegno-es-erzsebet-kiralyne.htmlNem múlhat el karácsony Katalin hercegnő nélkül - lássuk, hogyan ünnepeltek a kékvérűek!Trend--A várandós Katalin elvarázsolta New Yorkothttp://www.life.hu/trend/20141208-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-new-yorkba-utazott-ime-a-fotok.htmlVasárnap megérkezett háromnapos útjára New Yorkba a hercegi pár. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.