Munkakereséssel és babázással telnek Sági Szilárd napjai

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet -
Hal a tortán forgatás Sági Szilárd etetés apaság állás pelenkázás munkakeresés Édes Élet babázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert gasztrokibic hosszú évek próbálkozása után vált apává. Ikerfiai születése óta igyekszik mindenből kivenni a részét a babázásban, a pelenkázások és etetések közben pedig munkát is keres.

Az apaság minden percét élvezi Sági Szilárd, aki januárban született ikerfiai érkezése óta a fellegekben jár a boldogságtól. A Hal a tortán műsorból megismert gasztrokibic, aki párjával, Szilvivel hosszú évek próbálkozása után vált szülővé, az etetéstől kezdve a pelenkázásig mindenből igyekszik kivenni a részét a babák körüli teendőkben.

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

Így fürdesd álomba a kisbabád!

Egy francia szakápoló, aki évtizedeket töltött újszülöttek és csecsemők gondozásával, állítja: a fürdetést nem feltétlenül kísérik könnyek. Az általa kifejlesztett módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n!
Aleska Diamond kórházba került a Hal a tortán adása utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-korhazba-kerult-flour-tomi-vacsorajatol-a-tv2-hal-a-tortan-adasa.htmlFluor Tomi vacsorája után kemény éjszakája volt Aleskának, aki annyira kiszáradt, hogy kórházban kötött ki.TV + Bulvár--Már a pelenka is intelligenshttp://www.life.hu/csalad/20140213-kulfoldon-mar-a-pelenka-is-intelligens-hamarosan-hozzank-is-megerkezik-de-orulunk-ennek-vagy.htmlAz okos pelenka megmondja, mikor pisil a kisbaba, sőt, elemzi is a vizelet összetételét. Így ha a legapróbb betegség is felütné a fejét, azonnal orvoshoz tudunk vele fordulni. Család--Demcsák Zsuzsa elérzékenyült a Hal a tortán adásábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-elerzekenyult-a-hal-a-tortan-adasaban-bango-margit-vigasztalta.htmlBangó Margit vigasztalta meg a műsorvezetőt, aki elérzékenyült, amikor a múltja szóba került. TV + Bulvár--Így születik meg egy kisbaba - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20150317-a-kisdumasok-a-szulesrol-beszelnek.htmlHogy jön ki a kisbaba az anyukája hasából? Milyen egy szülés? Ki mire emlékszik belőle? A Kisdumások erre is tudják a választ. CsaládThinkstockBaby on board! Repülőgép fedélzetén született egy kisbaba Amerikábanhttp://www.life.hu/csalad/20141210-repulogep-fedelzeten-szuletett-meg-egy-baba-az-egyesult-allamok-felett.htmlA Southwest Airlines Phoenixbe tartó gép fedélzetén jött világra egy baba az Egyesült Államok felett.Család--Pelenkás szökevények - te bezárod, ők kimásznak - hogy lehet megakadályozni a bajt?http://www.life.hu/csalad/20150403-a-kisbabak-szokesi-technikakat-dolgozak-ki-video.htmlEgy kisbaba családba érkezése - a hihetetlen öröm mellett - szinte életre szóló nyugtalanság forrása is lehet. A szülő biztonságban szeretné tudni a csemetét, de tökéletes biztonságot lehetetlen garantálni. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.