Ilyen volt Victoria Beckham tökéletes szülinapja

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham -
divattervező David Beckham ünneplés Nobu étterem anya Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham április 17-én ünnepelte 41. születésnapját. Az egykori Spice Girl Instagram oldalán dokumentálta élete legjobb szülinapját.

Az énekesnőből lett divattervező családja körében ünnepelte 41. szülinapját. Gyerekeitől egy „Az év anyukája" feliratú aranyszobrot kapott, amelyet szintén megosztott a rajongóival.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

A család a szülinapi vacsorát a malibui Nobu étteremben fogyasztotta el. A híresség, aki nemrég nyitotta meg üzletét a New York-i Barneysban, a tengerparti vacsoráról is posztolt, amelyhez azt kommentelte: „A kedvenc helyem a világon, a csodálatos családom körében. Szeretlek titeket!"

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Később férjével közös képet is kirakott a sztár, amely mellé a következőket írta: "A legjobb születésnap! Rengeteget mókázunk!"

Victoria Beckham Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

A szülinapi hétvége egy közös, Los Angeles-i családi kirándulással ért véget.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Jó látni, hogy milyen összetartó a Beckham-család! Tündériek együtt!

Meghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedetthttp://www.life.hu/trend/20150417-lily-allen-calvin-klein-bugyiban-izlestelenkedett.htmlEl sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?Trend--Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenythttp://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.htmlA 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.Trend--Ábel Anita megmutatta paradicsomfejéthttp://www.life.hu/trend/20150420-abel-anita-szineszno-smink-es-retusalas-nelkuli-fotot-posztolt.htmlSmink és retusálás nélküli fotón, teljesen natúr valójában pózolt Ábel Anita.Trend--A nap kérdése: Retusálták Vajna Tímea hüvelykujját?http://www.life.hu/trend/20150420-vajna-timea-huvelykujjat-retusaltak-a-miss-universe-oriasplakatjan.htmlNincs a világon olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne testével úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A jelek szerint így van ezzel Vajna Tímea is, aki a hüvelykujját szégyelli a nagyérdemű előtt.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huBlake Lively újra ringbe szállt, és dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150420-divat-es-trend-igy-oltoztek-fel-a-sztarok-a-hetvegi-premiereken-dijatadokon.htmlA hétvégén nem volt hiány díjátadókból és premierekből sem, a prímet azonban egyértelműen a szülés után csúcsformában lévő Blake Lively vitte. Mutatjuk is rögtön!Trend--Mi történt Iszak Eszti arcával? Furcsa fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20150419-mi-tortent-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetojenek-arcaval-furcsa-fotot-posztolt.htmlÚgy tudni, Dobrády Ákos menyasszonya, aki legutóbb végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Veronában, egy új műsor kedvéért vállalta be a különleges átváltozást.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.