2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Blake Lively újra ringbe szállt, és dögösebb, mint valaha

fashion week Reese Witherspoon January Jones Blake Lively Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén nem volt hiány díjátadókból és premierekből sem, a prímet azonban egyértelműen a szülés után csúcsformában lévő Blake Lively vitte. Mutatjuk is rögtön!

Reese Witherspoon ezúttal tőle kicsit szokatlan darabot választott az 50. Academy Of Country Music Awards díjátadóra, de jól tette - imádtuk az egész szettet!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sofia Vergara tőle megszokott módon egy nagyon szexi, nőies darabot választott, ám dekoltázs- és combvillantás nélkül is csodásan nézett ki!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Miranda Lambert-nek azonban nem sikerült ennyire jól a ruhaválasztás: az estélyi szabása nagyon erősítette csípőtájon a világsztárt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Olivia Wilde a Tribeca Filmfesztiválra látogatott el a hétvégén, ám ezúttal nem győzött meg bennünket. A színésznő szinte mindig remekül választ, most azonban kicsit elveszettnek tűnt a bő szabású ruhában.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A hétvége királynője azonban egyértelműen Blake Lively volt, aki a szülés után szebb, mint valaha. Ebben a fekete szettben őrülten szexi volt:

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Ebben a vörös ruhacsodában pedig egyszerűen csak álomszép volt új filmje, az Adaline csodálatos élete premierjén.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.