Így fogják hívni Katalin hercegnő második gyermekét?

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
Katalin2015 keresztnév kisfiú Katalin hercegnő Egyesült Királyság fogadóiroda kislány Vilmos herceg esély gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik pillanatban megszülethet a kis trónörökös, akit brit fogadóirodák szerint a legnagyobb eséllyel Alice-nek fognak nevezni – legalábbis erre a névre érkezett a legtöbb tét a fogadók részéről.

A kisded még meg sem született, máris hatalmas izgalomban tartja az egész világot – kiváltképp a Katalin hercegnő második gyermeke keresztnevére fogadókat.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A William Hill brit fogadóiroda sajtószóvivője, Rupert Adams szerint most az Alice lánynéven áll a legtöbb tét a fogadók részéről, egyesek például annyira biztosak benne, hogy 2000 angol fontot, vagyis nagyjából 830 ezer forintnak megfelelő összeget tettek az Alice névre – írja a CNN.

A királynő nagynénje, Alice hercegnőtől eredeztethető név olyanokat hagyott maga mögött, mint a Charlotte vagy az Elizabeth (Erzsébet királynő után). Már akik szerint lány lesz a kis trónörökös, amire a brit fogadóirodák szerint 8 a 15-höz az esély, míg 11 a 8-hoz az esélye annak, hogy másodjára kisfia születik Katalinnak és Vilmosnak.

Kislánya vagy kisfia születik másodjára Katalinnak?

A brit királyi család már Katalin hercegnő első terhessége alatt is végig titokban tartotta gyermeke nemét. A kis György herceg után most sem tett másképp Vilmos hitvese - a Life.hu mégis nyomozásba lendült, és ITT próbált a végére járni, hogyan és mivel üzente meg a világnak Katalin hercegnő második kisbabája nemét.

Amennyiben fiú lesz, akkor, ha a legtöbb tétet kapott neveket nézzük, Jamesnek (Katalin hercegnő öccse után) vagy Artúrnak (ez Károly herceg és Vilmos herceg második neve) nevezhetik György herceg kistestvérét.

Ez nagyon cuki! Miért kereste Vilmos herceget kisfia a szekrényben? http://www.life.hu/csalad/20150414-gyorgy-herceg-a-kinai-szekrenyben-kereste-vilmos-herceget-amikor-edesapja-kinaba-utazott.html Mialatt Vilmos herceg Kínában teljesítette királyi kötelességét, fia, György herceg a földrajzi ismereteit igyekezett kamatoztatni: apukája keresésére indult a kínai szekrénybe. Család -- Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.html Katalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat. Trend -- Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról! http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.html Néhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel. Család -- Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel? http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.html A legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát. Család -- Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babája http://www.life.hu/csalad/20150418-hatalmas-felhajtas-mellett-szuletik-meg-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-babaja.html A királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. Család Northfoto Mi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.html Az a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. Család Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.