A nap képe: Gombos Edina helyett kislánya fürdet és pelenkáz

testvér szülés pelenkázás Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gombos Edina kislánya még csak hírből sem ismeri a testvéri féltékenységet! Gondos nővérként, Miri minden öccse körüli teendőben segít anyukájának.

Gombos Edina szinte szárnyal a boldogságtól, mióta – nehéz terhességét követően – megszülte második gyermekét. Az pedig külön öröm számára, hogy kislánya, Miri mindenben a segítségére van és igazi nagy testvérként gondoskodik öccséről.

Erről tesz tanúbizonyságot az a fotó is, amit Edina posztolt nemrég közösségi oldalán: Mirike nemcsak a fürdetésben, hanem még a pelenkázásban is segédkezik.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

„Rám már szinte nincs is szükség, az ügyes nagylányom mindent megcsinál helyettem! Nem gondoltam, hogy Miri ilyen gondoskodó lesz, és ennyire szereti majd a kistestvérét" – írta a boldog anyuka a kép mellé.

Meztelenül pózolt a címlapon

A vagány műsorvezető nem rejtette véka alá terhes bájait sem: szinte mindenét kipakolta egy címlap kedvvért. Erről bővebben a Life.hu cikkében olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.