Mikor születik meg végre Katalin hercegné második kisbabája?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
ultrahang fotó beindítás trónörökös Katalin hercegnő szülés orvos Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek kórház érkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ tűkön ülve várja, hogy végre megérkezzen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, akit eredetileg április 23-ra vártak– immár 4 nappal korábbra.

A Whitehall-palota híradása szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének érkezése április 23-ra volt várható a korábbi április 25-i dátummal és a pletykált korábbi időpontokkal ellentétben. Ebből kifolyólag immár negyedik napja várjuk György herceg kistestvérét.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A Telegraph információi szerint a hercegné már egyeztettt orvosaival az ilyenkor szükséges intézkedésekkel kapcsolatosan, illetve egy ultrahangkép is készült a születendő babáról, hogy meggyőződjenek, minden a legnagyobb rendben van-e.

Két évvel ezelőtt György herceg születése is késett: hogy egészen pontosak legyünk, a várt időpontnál 3 nappal később jött világra.

Melyik diétát választja Katalin a szülés után?

A Life.hu jól tudja: Katalintól nem állnak távol a diéták, és ITT össze is gyűjtötte, a sok közül melyiket fogja bevetni korábbi vonalai visszanyerése végett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.