Damu Roland újabb vallomása: "Anyám vasalózsinórral akart felakasztani"

Forrás: MTI/Marjai János -
Damu Roland verés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland önéletrajzi könyvében igencsak durva stílusban meséli el eddigi életét. Egy televíziós interjúban is elárult egy nagyon durva részletet az anyjával való kapcsolatáról.

Szabadulása után a Fókusznak mesélt arról Damu Roland, hogy nem tartja a kapcsolatot anyjával, aki folyamatosan bántalmazta őt gyerekkorában. "Többször volt elmegyógyintézetben, nem tartom őt az anyámnak. A büdös életben nem akarok vele többet találkozni. Volt, hogy föl akart engem akasztani vasalózsinórral, volt, hogy reggel arra ébredtem, ütött-vert." - mondta az interjúban.

Arról is beszélt, hogy fiait sem látta már évek óta, és alkoholizmusáról is szó esett. Itt megnézheted a teljes interjút Damu Rolanddal:

A könyvéből néhány részletet már bemutattunk: a Hal a tortán botrányos adását Damu szemszögéből, az estét, amiért börtönbüntetést kapott, és az anyjával való szörnyű kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.