Sarkára állt Katalin hercegné: szembement Erzsébet királynő akaratával

Forrás: AFP/Andrew Yates -
Middleton Erzsébet királynő szabály Katalin hercegné Vilmos herceg szülési szabadság Sarolta hercegnő György herceg szembenállás Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Királyság uralkodója szerint egy hónap szülési szabadság bőven elegendő a hercegnének. Katalin azonban másképp gondolja.

Szembeszállt Erzsébet királynő akaratával Katalin. Vilmos herceg hitvese, aki közel egy hónapja adott életet a kis Sarolta hercegnőnek, nem sokkal szülése után a brit királyi család Anmer Hall-i rezidenciájára költözött Vilmossal, két kisgyermekével és édesanyjával, Carole-lal, aki segít nekik abban, hogy az immár 4 tagúra bővült família nyugodt körülmények között kezdhesse el közös életét.

Forrás: AFP/Andrew Yates

Erzsébet királynőnek már ehhez is volt néhány keresetlen szava, ahogyan Katalin hercegné szülési szabadságának hosszához is: az Egyesült Királyság uralkodója ugyanis Cambridge hercegnére is számít június 13-ai világraszóló születésnapi ünnepségén, Katalin azonban érthető módon újszülött kislánya miatt inkább otthon szeretne maradni, és elég időt hagyni magának és Saroltának arra, hogy felkészüljenek a nyilvános szereplésre.

Ezért még további egy hónapot kért az előzőleg megbeszélt egy hónap szülési szabadságához - mondta el a The Daily Beastnek a királyi család egyik közeli forrása. Nem először megy szembe Erzsébet akaratával az egykori Kate Middleton: a királynő korábban nem csupán szoknyája hosszába és frizurájába szólt bele, hanem a kis György herceg nevelésébe is. Katalinnak azonban már megvannak a maga szabályai, és úgy tűnik, ezekből esze ágában sincs engedni.

Egy bűnöző házában él Katalin és Vilmos?http://www.life.hu/otthon/20150520-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-otthona-egy-csalas-miatt-bortonbe-kerult-uzletembere-volt.htmlBotrányos történet derült ki a hercegi pár jelenlegi otthonáról: Anmer Hall annak idején egy csalás miatt börtönbe zárt bűnözőtől került a brit királyi család birtokába.Otthon--Aggódnak érte! Kemény fogyókúrába kezdett Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150525-katalin-hercegne-fogyokurazik-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlMájus 2-án adott életet második gyermekének a hercegné, aki most szigorú diétával igyekszik visszanyerni szülés előtti vonalait.Ez Zsír!--Katalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Az egyetlen étel, amelyet nem ehet Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/news/20150520-az-egyetlen-etel-amelyet-nem-ehet-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlA brit királyi család egykori szakácsa kitálalt Anglia elsőszámú famíliájának konyhatitkairól.News--Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Katalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150511-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-imitatorok-setaltak-angliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.