Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
anyaság Helen Mirren szex gyerekvállalás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.

A színésznő, aki a 70-hez közel élvezi legjobban a szexet, 1997-ben házasodott össze Taylor Hackford rendezővel, de már 1989 óta együtt vannak, így bőven lett volna alkalmuk gyereket vállalni.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A szívesen hülyéskedő hírességet sokat kínozták is a nagy kérdéssel: „Neked még mindig nincs gyereked?” Szerinte azonban ez nem kötelesség, mindenkinek joga van eldönteni, hogy szeretne-e egyáltalán anya lenni.

„Nekem nincsenek anyai ösztöneim, ez az egész nem hoz lázba: egyszerűen más lett nekem megírva. Soha nem zártam ki a lehetőségét, hogy egyszer mégiscsak megtörténik, de nem úgy alakult.”

A színésznőt egyébként rettentően idegesíti, amikor terhességi pletykákat híresztelnek 30-as színésznőkről azzal a jelszóval, hogy „hiszen nekik már szülni kellene.” A színésznő szerint mindenki maga döntse el, hogy mit szeretne.

„Egy nőt nem az anyaság teszi nővé” – vallja a megosztó kérdésről Helen Mirren.

Te miért nem vállalsz gyereket?

Talán nincs is olyan nő, aki élete egy bizonyos pontján ne kezdene el vágyakozni egy baba után. Ám azt, hogy kinél mikor érkezik el - és hogy vajon elérkezik-e valaha - a sorsdöntő pillanat, ezernyi tényező befolyásolja. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--George Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--Tatár Csilla megmutatta gömbölyödő pocakját - Csodaszép kismama!http://www.life.hu/csalad/20150604-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlAhogy egyre jobban látszik a műsorvezetőn a terhesség, úgy lesz szebb és szebb. Tatár Csilla teljesen kivirult!Család--Meghurcolták a nyilvánosan szoptató anyáthttp://www.life.hu/csalad/20150601-egy-idegen-ferfi-osztotta-meg-egy-anya-nyilvanosan-szoptatos-fotojat-a-facebookon.htmlEgy férfi az anya tudta nélkül fotózta le őt szoptatás közben, a nyilvánosan szoptatós fotót pedig közösségi oldalára is feltette, ami természetesen megosztó véleményeket váltott ki.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.