Tamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás híve

Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone -
szoptatás nyilvános szoptatás Tamara Ecclestone intim tengerpart közelség Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.

Alyssa Milano és Doutzen Kroes után Tamara Ecclestone is beszállt a szoptatást fotózó sztármamik közé. A híresség, aki 9 hónapos terhesen meztelenre vetkőzött egy fotózás kedvéért, a Bahamákon nyaral férjével, Jay Rutlanddal és 3 hónapos kislányukkal.

Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone

A bikinit, szalmakalapot és Victoria Beckham napszemüveget viselő 30 éves nő fotói alapján imádja ezt a fajta intim közelséget, így nem is zavartatta magát, többször is megszoptatta kislányát a tengerparton.

Tamara Ecclestone Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone

Te szoptatnál nyilvános helyen?

Az utóbbi években több édesanyát is atrocitások értek amiatt, mert nyilvános helyen szoptatták meg a babájukat - egy diplomatacsaládot ráadásul terroristának is néztek. Szerintetek az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy a környezet legyen megengedőbb? Olvasd el a Life.hu cikkét!
Korán kezdi a pasizást Jessica Simpson 3 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20150615-jessica-simpson-3-eves-kislanya-maxwell-mar-most-fiukat-csokolgat.htmlA kis Maxwell egy kisfiút csókolgat lelkesen a híres anyukája által közzétett fotóján. Nagyon aranyos!CsaládOrigoBabáival alszik a Kardashian-lányhttp://www.life.hu/csalad/20150615-kourtney-kardashian-kislanyarol-peneloperol-posztolt-cuki-alvos-fotot.htmlA Kardashianok közül ezúttal Kourtney posztolt cuki fotót kisgyerekéről Instagram oldalára.Család--Megszületett Benedict Cumberbatch első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150615-benedict-cumberbatch-szinesznek-es-felesegenek-megszuletett-elso-gyermeke-aki-kisfiu-lett.htmlKisfia született a Sherlock Holmes sztárjának és feleségének, Sophie Hunternek. Gratulálunk nekik!Család--Álomszép kismama a svéd hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150615-alomszep-kismama-a-sved-hercegno-magdolna.htmlSzó se róla, Katalin is gyönyörű volt kismamaként, de Magdolna svéd hercegnő teljesen kivirult a babavárástól. Család--Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--Ennyire élvezi a pancsolást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150614-berki-natasa-zselyke-onfeledten-pancsol.htmlÖnfeledten kacagva pancsol Hódi Pamela kislánya, Nati.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.