Ha az édesanyák összefognak - Nagy sikerrel zárult az Anyák az anyákért rendezvény

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
anyaság Jön a baba Hadas Krisztával rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeNetwork csatornán futó Jön a baba sorozat egymásra talált anyukái az Uzsoki Kórház szülészetével és a Gyöngéd Születés Alapítvánnyal összefogva egy igazán hiánypótló rendezvényt szerveztek múlt szombaton. 
Fotó: Szabó Gábor/Origo

Az Anyák az anyákért esemény célja az volt, hogy a kilátogató anyukák minden babavárással és kisgyermek ápolással kapcsolatos kérdésre választ kaphassanak. A rendezvényen részt vettek és előadást tartottak az Uzsoki kórház orvosai, szülésznői, csecsemős nővérei, gyermekgyógyász szakorvosa és védőnője is.

Pörgesd végig galériánkat, és nézd meg, mi minden történt ezen az izgalmas napon a Syma Csarokban!

/1506/Any_k2015616164919

Richie Rich a valóságban - Ők a világ leggazdagabb gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20150616-a-vilag-leggazdagabb-gyerekei.htmlAz, hogy valaki tizenévesen dolgozik, nem új dolog, biztos neked is volt olyan osztálytársad – vagy esetleg te magad voltál az –, aki a nyári szünetet henyélés helyett munkával töltötte. Abban azonban szinte biztosak vagyunk, hogy a tinédzserként kapott fizetésed meg sem közelítette az itt felsorolt tinik keresetét... Sőt, azt is megkockáztatjuk, hogy a jelenlegi béred is igen csak távol van tőle, és megeshet, hogy egész életedben nem fogsz annyit keresni, mint ezek a gyerekek.CsaládAFPMűszempilla, póthaj és kihívó ruhaköltemény - 4 éves gyerekek illegetik magukat a színpadonhttp://www.life.hu/csalad/20150615-kisminkelve-pothajjal-kihivo-ruhakban-versenyeznek-a-gyerekek.htmlBarnítóspray, műköröm, műszempilla, póthaj, smink – ha ezeket a szavakat hallod, neked milyen kép ugrik be elsőre? Mondjuk egy éppen buliba készülő, csinos 25 éves lány, egy fotózás előtt álló glammodell vagy egy fellépésre készülő énekesnő? És ha azt mondjuk, ezekre a kiegészítőkre egy 10 éves kislánynak van szüksége?CsaládNorthfotoMegházasodott Károly Fülöp, a svéd király egyetlen fiahttp://www.life.hu/csalad/20150614-meghazasodott-karoly-fulop-a-sved-kiraly-egyetlen-fia.htmlA herceg választottja az egykori reality-sztárt, a bikinimodell Sofia Hellqvist, az esküvőt tegnap tartották.Család--Kicsit szomorkás a hangulatod - Várandósságod 23. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150616-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-23-heteben.htmlBár babád egyre csak gömbölyödik, érzékeny bőre még mindig meglehetősen ráncos, hiszen továbbra sincs alatta túl sok zsír. Arca és kicsi teste viszont egyre inkább hasonlít egy kisgyermekére.CsaládThinkstockÍgy hűsítette testét a forróságban Hódi Pamela és kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150613-hodi-pamela-strandolos-kepet-oszott-meg-a-facebookon.htmlÜbercuki képet posztolt Hódi Pamela Facebook oldalára - a fotó tanulsága szerint a csinos anyuka és a huncut Natasa Zsejke is jól viselte a tegnapi forróságot.Család--Oktatási reform egy 17 éves szemével - Exkluzív interjú Mara Steiuvalhttp://www.life.hu/csalad/20150613-brain-bar-budapest-a-life-hu-exkluziv-interjura-mara-steiuval.htmlHaverok, buli, önfeledt szórakozás? Nem! Pénzügyek, oktatási reform és programozás. A 17 éves Mara nem éppen egy tipikus középiskolás életét éli: egy olyan applikációt alkotott okostelefonra, amely a fiatalokat különböző pénzügyi és vállalkozási problémákon viszi keresztül. Mindezt miért? Nem kisebb cél érdekében, mint megreformálni a jelenlegi oktatási rendszert. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.