SYMA-csarnokban LifeNetwork Jön a baba Hadas Krisztával rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeNetwork csatornán futó Jön a baba Hadas Krisztával c. sorozat két anyukáját, Szomolányi Timit és Almádi Zsuzsát olvasóink jól ismerhetik, babavárásuk és barátságuk történetéről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Az anyukák a forgatások után is szoros kapcsolatban maradtak olyannyira, hogy nem kis fába vágták közösen a fejszéjüket.

Az egymásra talált anyukák egy igazán hiánypótló rendezvényt szerveztek erre a hétvégére - az Anyák az anyákért esemény célja, hogy az anyukák a mindennapok folyamán felmerülő kérdéseikre szakértői választ kaphassanak. Ebben pedig azok a sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek lesznek a segítségükre, akik előadásait a kilátogató érdeklődők is meghallgathatják.

Forrás: Anyák az anyákért

A rendezvényről természetesen a későbbiekben a Life.hu is beszámol majd, de aki teheti, látogasson ki személyesen is június 13-án, azaz ezen a szombaton a Syma Rendezvényközpontba!

További információért keresstétek fel az Anyák az anyákért Facebook oldalát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.