Harry herceg nem lesz ott Sarolta hercegnő keresztelőjén

részvétel Pippa Middleton Erzsébet királynő Fülöp herceg keresztelő Katalin hercegné keresztszülő Vilmos herceg Norfolk Sarolta hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg öccsét Afrikába szólítja királyi kötelessége, ezért nem tud ott lenni unokahúga, Sarolta vasárnapi keresztelőjén.

Nem csupán a brit alattvalók égnek lázban a kis Sarolta hercegnő közelgő keresztelője miatt, hanem már maga a királyi család is izgatottan készül a nagy eseményre.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Ahogyan Katalin és Vilmos első gyermeke, György herceg esetében is volt, a szűk körűre tervezett családi esemény lesz az első alkalom, amikor Cambridge hercege és hercegnéje immár négytagú családként jelenik meg a nyilvánosság előtt. (A Lindo Wing kórház előtt György nélkül mutatták be kislányukat a világnak a büszke szülők.)

A keresztelő, amelyre Norfolkban kerül majd sor, meghívottai között szerepel Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg, Károly herceg és felesége, Camilla hercegné, továbbá Katalin hercegné családja, köztük testvérei, Pippa és James Middleton.

Katalin, Vilmos és Sarolta a Lindo Wing kórház előtt - Így mutatták be a kis hercegnő Forrás: AFP

Harry herceg a hírek szerint nem tud részt venni az eseményen. Vilmos öccse, aki Sarolta hercegnő születésénél sem tudott ott lenni ausztráliai útja miatt, Afrikába ment, ahol vadőrként fog eltölteni egy kevés időt. Pedig a hírek szerint éppen őt szerették volna a kis hercegnő egyik keresztapjának megtenni, ám távolléte miatt erre aligha lehet esély.

A friss fejlemények szerint Katalin iskolatársa, Alicia Fox-Pitt, húga, Pippa, illetve Vilmos unokatestvére, Peter Phillips lehetnek a lehetséges jelöltek a keresztszülői pozícióra.

Hivatalos bejelentés: véget ért Harry herceg karrierje - Kiderült, embert is ölt márhttp://www.life.hu/news/20150619-harry-herceg-vege-vet-palyafutasanak-es-leszerel-az-angol-hadseregtol.htmlEgy évtizedes pályafutásának vetett ma véget Harry herceg, amikor hivatalosan is bejelentette: leszerel, és otthagyja a hadsereget.News--Vajon milyen különleges ajándékot vitt a hollywoodi álompár a kis Charlotte hercegnőnek?http://www.life.hu/csalad/20150628-angelina-jolie-brad-pitt-vilmos-herceggel-es-katalinnal-talalkozott.htmlHollywoodi és brit ’királyi méltóságok’ találkoztak pénteken, amikor is Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a brit trónörökös pár Vilmos és Katalin vendégei voltak egy teára a Kensington Palotában.CsaládAFPEljegyezte volt szerelmét Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150618-harry-herceg-es-cressida-bonas-ujra-osszejottek-es-el-is-jegyeztek-egymast.htmlNem csupán a káposzta jó felmelegítve? Cressida Bonas és Harry herceg a hírek szerint ismét egy pár, ráadásul a herceg állítólag már meg is kérte a lány kezét.Intim--Tinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockKárolyt és Vilmost is megölte volna egy fanatikus, hogy Harry ülhessen a trónrahttp://www.life.hu/news/20150513-karoly-herceg-es-vilmos-herceg-megoleset-tervezte-egy-fanatikus-hogy-harry-legyen-a-kiraly.htmlElfogták azt a férfit, aki a brit királyi család két trónörököse ellen tervezett merényletet azért, hogy a vörös hajú Harry herceg lehessen a király.News--Berki Krisztián kislánya hercegnőként tündökölhttp://www.life.hu/csalad/20150624-berki-krisztian-fotot-posztolt-a-kislanyarol.htmlTündéri fotót osztott meg rajongóival kislányáról, Natasa Zselykéről Berki Krisztián, aki már többször bebizonyította, mennyire büszke apuka.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.