David Beckham lesz Sarolta hercegnő (egyik) keresztapukája?

Forrás: AFP -
David Beckham keresztelő Katalin hercegné keresztszülő Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátyjához, György herceghez hasonlóan több lehetséges jelölt is akadt már a kis Sarolta hercegnő keresztszülői pozíciójára, egyesek szerint pedig az egykori sztárfocista is köztük van.

Május 2-án született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, Sarolta hercegnő - éppen azon a napon, amikor az évszázad modelljének kikiáltott David Beckham betöltötte a 40-et.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Ám a hírek szerint nem csupán ez az egy tény fogja összekötni egymással a csöppséget és az exfocistát. Egyes sajtóértesülések szerint Katalin és Vilmos Davidet is felkérte a kis hercegnő keresztszülőjének a hercegné húga, Pippa Middleton, és Vilmos unokatestvére, Peter Phillips mellett.

Forrás: AFP

A DailyMail egyik forrása szerint Katalint teljesen lenyűgözte Victoria Beckham férje, aki a kis Harper születése óta igazi gondoskodó apukává vált - ez bizony már a Life.hu-nak is feltűnt párszor. (Nézd csak meg például ITT, hogyan tanítja focizni kislányát, ITT pedig a biciklizés rejtelmeibe vezette be a cuki Harpert.) Sarolta hercegnőt július 5-én, vasárnap keresztelik meg Norfolkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.