Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és húga, Virág szuper csajos napot tartott. 

A bikiniben remekül mutató Gáspár Evelin a húgával, Virággal tartott csajos napot. A kislányként megismert Virágból kész hölgy lett. Evelin korábban azt nyilatkozta, húga a legjobb barátnője.

Míg Győző és Bea asszony elképesztő luxusban nyaralnak, a két Gáspár lány fodrásznál múlatta az időt, és budapesti éttermekben ebédelt.

Ilyen gyönyörű haja lett Evelinnek:

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Itt pedig egy belvárosi étterem teraszán ücsörögnek Virággal:

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Gyászol az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/csalad/20150706-simon-cowell-edesanyja-julie-cowell-meghalt.htmlÉdesanyját gyászolja az X-Factor mentora, Simon Cowell. Család--Ilyen, amikor a Bulibáró megpihen - Fesztiválozás után lazulgat Kis Grófohttp://www.life.hu/csalad/20150706-kis-grofo-es-kisfia-strandolnak.htmlKis Grófo kisfiával csobbant egyet a vízbe a rekkenő hőségben. Család--Micsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudánhttp://www.life.hu/csalad/20150706-masfel-honapos-gyereket-hagytak-egy-felforrosodott-autoban-obudan.htmlA szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. Család--Pirner Alma megmutatta egyre nagyobb pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20150624-pirner-alma-terhes-hasa-egyre-nagyobb.htmlEgyre jobban kerekedik Pirner Alma hasa. A kismama, aki várandósan is remek formában van, a 21. hétben jár. Család--Elolvadtunk Gwyneth Paltrow apák napi fotójátólhttp://www.life.hu/csalad/20150622-gwyneth-paltrow-apak-napi-fotoja.htmlGwyneth Paltrow exférfjéről és tündéri kislányukról osztott meg apák napi fényképet, amin egészen elolvadtunk.Család--Ada fiai nem nézhetik anyukájukat a Szelfibenhttp://www.life.hu/csalad/20150619-ada-fiai-nem-nezhetik-anyukajukat-a-szelfiben.htmlA Life.hu riportere Adát faggatta arról, miért érzi fontosnak, hogy megmutassa magát a kézikamerás naplósorozatban.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.