Ilyen büszke gyönyörű fogacskáira a kis György herceg: Imádnivaló fotó!

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg fogak György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen nem lehet betelni Vilmos és Katalin kisfiával. Legutóbb arról írtunk, hogyan szólítja dédnagymamáját, II. Erzsébetet, előtte pedig arról, miként lopta el a show-t kishúga keresztelőjén. Most pedig megint rajta a világ szeme.

A kis Sarolta hercegnő keresztelőjét követően ismét csodálatos fotó született a brit királyi családról. A fényképet, melyen mind a négy generáció tagjai láthatók, további képek követték, többek között az, amelyen a kis György herceg teli szájjal mosolyog, kivillantva tökéletes fogacskáit. Ezt ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Megvan a királyi család legszexisebb tagja: James Middleton

Nemrég látott napvilagot egy, a Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek alatt. Itt mutatjuk be őt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.