Megható pillanat: Megmutatta hatéves ikerlányait Sarah Jessica Parker

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv -
ikrek Sarah Jessica Parker Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri képet tett közzé gyermekeiről a Szex és New York sztárja.

A büszke anyuka, aki legutóbb közösségi oldalán mutatta meg 12 éves fiát, most ikerlányairól posztolt. Marion Loretta Elwell Broderick és Tabitha Hodge Broderick hátulról látszanak ugyan, de az egyértelmű, hogy nőnek, mint a gomba:

Forrás: Instagram/sarahjessicaparker

Most akkor tényleg jön a Szex és New York 3?

Már annyiszor, de annyiszor megírtuk, hogy tovább folytatódik a négy kedvenc New York-i lányunk története, ám mindannyiszor ennyiben is maradt a dolog. Májusban azonban ismét felröppent a hír, méghozzá maga Carrie Bradshaw szájából - akarjuk mondani, közösségi oldaláról.
Így lubickol a hasadban - Várandósságod 33. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150710-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-33-heteben.htmlBabád fejecskéje és agya egyre csak növekszik, zsírtartalékai pedig lassacskán csinos kis hurkákban állnak össze. CsaládThinkstockVárkonyi Andrea smink nélkül is csodaszép - közös fotót készítettek kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150711-varkonyi-andrea-smink-nelkul-is-csodaszep-kozos-fotot-keszitettek-kislanyaval.htmlVárkonyi Andrea, Bochkor Gábor felesége megmutatta: "az aki szép, az reggel is szép".CsaládOrigoVajna Timi nem tudja, hogy Andy mit íratott vele aláhttp://www.life.hu/csalad/20150711-vajna-timi-nem-tudja-hogy-andy-mit-iratott-vele-ala.htmlVajnáéknak van házassági szerződésük, de a tartalmáról alig tud valamit a producer felesége.Család--Bréking! Jennifer Aniston végre férjhez ment! http://www.life.hu/csalad/20150711-breking-jennifer-aniston-vegre-ferjhez-ment-justin-theroux.htmlNem tudjuk elhinni, hogy ez a hír igaz. Pedig a Life&Style magazin címlapja szerint hivatalos az információ. Család--Az a bizonyos 9 hónap - Sztármamik vicces és megható aranyköpéseihttp://www.life.hu/csalad/20150709-sztarmamak-hires-nyilatkozatai-gyerekeikrol.htmlA várandósság nem csak egy fizikai folyamat, gyakran bizony érzelmileg is megterheli a kismamát. Ezen az érzelmi hullámvasúton pedig a sztármamik is átmennek, akik néha könnyen, néha viszont kicsit nehézkesen veszik az akadályokat. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan sztáranyukát, akik nyíltan és néha viccesen meséltek a gyermekvárás csodájáról.Család--Hangos szülések - sírtunk és röhögtünk ishttp://www.life.hu/csalad/20150710-igy-keszul-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-hangos-szulesek-sirtunk-es-rohogtunk-is.htmlHeves érzelmekre számítani lehet egy szüléssel foglalkozó filmsorozatban, a meghatódás nem volt számunkra meglepő. Minden kisbaba születésénél hatalmas amplitúdóval törtek fel belőlünk az érzések: Hadas Kriszta rendszerint pityergett, én rendszerint vigyorogtam az eufóriától, mint a tejbetök. Ám volt olyan szituáció, amikor vinnyogtunk a röhögéstől, és olyan is, amikor együtt sírtunk a mamával.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.