Szex és New York 3 kollekció reklámfotó Sarah Jessica Parker cipő folytatás Carrie Bradshaw Kim Cattrall Cynthia Nixon Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker.

Már annyiszor, de annyiszor megírtuk, hogy tovább folytatódik a négy kedvenc New York-i lányunk története, ám mindannyiszor ennyiben is maradt a dolog. Most azonban ismét felröppent a hír, méghozzá maga Carrie Bradshaw szájából - akarjuk mondani, közösségi oldaláról.

Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker a minap osztott meg magáról egy reklámfotózáson készült képet, amelynek kétértelmű képaláírása miatt, miszerint tartania kell a száját a további részletekkel kapcsolatban, sokan arra következtettek: ez bizony a Szex és New York 3 forgatását jelentheti. Igen ám, de vajon nem lehetséges-e, hogy az általa reklámozott divatmárka titkaira utalt?

"Carrie végre rájön, hogy Aiden az igazi"

Vajon visszatalál az eredeti hangjához a film? Beváltaná-e a hozzá fűzött divat- és stylingreményeket? Mr. Big vagy Aiden? A Life.hu szerkesztőségét sem hagyta nyugodni annak idején a gondolat, miszerint folytatódhat a Szex és New York - véleményünket ide kattintva olvashatod.

Mondjuk nem ez lenne az első alkalom, hogy az immár 50 éves színésznő a Szex és New Yorkot használja fel nemrég nyitott cipőboltja reklámozására, annak idején Carrie Bradshaw ikonikussá vált otthona előtti lépcsőkön mutatta be lábbelijeit.

Hogy mit mondott Mr. Big Carrie Bradshaw-ra?! http://www.life.hu/news/20141016-chris-noth-leribancozta-carrie-bradshaw-t-a-szex-es-new-yorkbol.html Alig merjük leírni, annyira szalonképtelen kifejezést használt a Szex és New York hősnőjére a Mr. Biget megformáló színész. (Lentebb azért már összeszedtük magunkat.) News Origo Durva infók derültek ki a Szex és New York sztárjainak családjáról http://www.life.hu/csalad/20150429-boszorkany-volt-rokona.html Ben Afflecket már sikerült kiakasztania a családfakutató műsornak azzal, hogy lerántotta a leplet ősei sötét titkáról. A műsor készítői másokat sem kímélnek. Család AFP Extrém fotózáson villantásveszélyes pózokba tekeredett Sarah Jessica Parker http://www.life.hu/trend/20150512-sarah-jessica-parker-szinesznot-a-bloomingdale-tetejen-fotoztak.html A cipők királynőjét gyönyörű magas sarkúkban fotózták a híres Bloomingdale's üzlet tetején. A nagy pózolás közepette a Szex és New York színésznője többször is kis híján villantott egy nagyot. Trend -- Exbarátnőjével, Sarah Jessica Parkerrel találkozott Robert Downey Jr. http://www.life.hu/intim/20150429-robert-downey-jr-ujra-talalkozott-exbaratnojevel-sarah-jessica-parkerrel.html A két színész 7 éven át, egészen 1991-ig alkotott egy párt. Robert Downey Jr. azonban a mai napig jó kapcsolatot ápol a Szex és New York sztárjával és annak családjával. Intim AFP Van élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér vissza http://www.life.hu/news/20150417-sarah-jessica-parker-szineszno-uj-sorozatban-ter-vissza.html A színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek. News -- Carrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropja http://www.life.hu/bulvar/20150216-carrie-bradshaw-a-sex-es-new-york-sztarjanak-sorozatbeli-pasija-mihail-barisnyikov-balettmuvesz.html Mihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.