Felakasztotta magát a börtönben Magdelena Luczak, az anya, aki halálra éheztette a gyermekét

Forrás: Northfoto -
gyilkosság halál öngyilkos börtön öngyilkosság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC tájékoztatása szerint meghalt az a 29 éves Magdelena Luczak, aki az élettársával együtt 2012-ig súlyosan bántalmazta, majd pedig halálra éheztette négyéves kisfiát, Danielt.

A lengyel származású nőt börtönbe zárták, legkorábban pedig 30 év múlva szabadulhatott volna, de kedden önkezével vetett véget életének a derbyshire-i börtönben lévő cellájában. Úgy tudni, másnap lett volna a gyermeke nyolcadik születésnapja.

Forrás: Northfoto

!

Az angliai Coventryben élő Magdelena Luczak és Mariusz Krezolek éheztették, bezárták, rendszeresen verték, és durván megkínozták a picit. Daniel Pelka 2012 márciusában vesztette életét. Úgy tudni, halála előtt 33 órán át nem adtak neki enni és inni, a súlya pedig alig érte el a 10 kilót. Halálához az éheztetés mellett egy nagy erejű ütés miatt keletkezett fejsérülés is hozzájárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.