Oxigénhiányos állapotban született a 44 éves magyar énekesnő kislánya

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás Születés Miklósa Erika oxigénhiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.

„Amikor megláttam a kislányunkat, teljesen olyan érzés volt, mintha én szültem volna. A sors így hozta, és én hiszek benne, hogy ez a kislány nekünk született” – mondta Miklósa Erika, aki szerint az örökbefogadás még most is tabutéma Magyarországon, holott ez egy nagyon pozitív dolog.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A világhírű operaénekes 40 évesen érezte azt, hogy a magánéletében és a szakmájában is kiteljesedett. Ehhez hozzájárult az is, hogy tavasszal örökbe fogadtak egy kislányt, amivel nagy kockázatot vállaltak.

„A kockázat az volt, hogy a kislányt újra kellett éleszteni, mert oxigénhiányos állapotba került. Innentől kezdve lutri, hogy ez mit von maga után, de nálunk ez – főleg attól a pillanattól kezdve, hogy megláttuk – nem volt probléma. Eldöntöttük, hogy ezt a kislányt hazavisszük" – nyilatkozta a Fókusz riporterének.

Miklósa Erika és harmadik férje, Zsolt a további örökbefogadást sem zárják ki, és saját gyereket is szeretnének. „Csodálatos vele az élet” – mondta végül kislányáról Miklósa Erika. Bővebben a videóban.

Szily Nóra Miklósa Erikával készített interjúját itt találod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.