örökbefogadás operaénekes család Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja boldog anyukaként tündököl a híres operaénekesnő, aki férjével együtt egyenesen szerelmes a lányukba.

Körülbelül egy hónapja fogadott örökbe egy kislányt Miklósa Erika és férje, Csiszár Zoltán. A csöppség már több mint négy kiló, kék szemű, és igazi hajas baba, aki a szülei elmondása szerint sokat mosolyog, és már most látszik rajta, hogy erős személyiség lesz belőle. Az operaénekesnő anyai nagyanyja nevelőszülő volt, így Miklósa Erika már nagyon korán eldöntötte, hogy a nyomdokaiba lépve egyszer ő is örökbe fogad majd egy csöppséget.

Miklósa Erika ezzel a képpel osztotta meg közösségi oldalán a hírt Forrás: Facebook/ Miklósa Erika

Erika és Zsolt aztán egy éve döntötték el, hogy belevágnak az örökbefogadásba. „Sok örökbefogadásra váró emberrel találkoztunk, beszélgettünk, eloszlattuk egymás félelmeit, aggályait. Mert bár hosszú évek óta készültem az anyaságra, azért volt bennem félsz" – mesélte a Best magazinnak az operaénekesnő. Ugyanakkor hangsúlyozta: nem egészségügyi okok állnak az örökbefogadás hátterében, és hogy férjével mindenképpen lesz még vér szerinti babájuk is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.