Erzsébet királynő Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegné és Vilmos között egyre mélyebb szakadék tátong. Vilmost pedig az utóbbi időben hol munkatársával, a szexi doktornővel boronálták össze, hol pedig arról cikkeztek a lapok, hogy még mindig nem hunytak ki az érzései első szerelme iránt.

Forrás: AFP

Nem csoda hát, hogy Katalin hercegné teljesen padlóra került. Közeli ismerősök szerint attól retteg, hogy Diana sorsára jut, és Vilmossal való házasságuk úgy végzi, mint a herceg szüleié - írja a celebritylaundry.com. A lap információi szerint Katalin állítólag amúgy is mindig Dianával hasonlítgatja össze magát, retteg attól, hogy nem tud olyan jó hercegné lenne, mint annak idején Vilmos anyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.