Ezzel a nővel csalja Vilmos herceg Katalint?

Forrás: AFP, Twitter/Gemma Mullen -
házasság válság Katalin hercegné Vilmos herceg megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Daily Mail egyik forrása szerint válságban van Katalin hercegné és Vilmos házassága, veszekedéseik oka pedig állítólag egy harmadik fél. 

Vilmos herceg nemrég új munkát kapott, civil légimentősként kezdett el dolgozni, az új kolléganője pedig a hihetetlenül dögös Gemma Mullen lett. A sajtót már akkor elkezdte foglalkoztatni, hogy a doktornő mennyire hasonlít Katalin hercegnére.

Katalin és Gemma Forrás: AFP, Twitter/Gemma Mullen

Most azonban egyre többet hallani, hogy nemcsak munkakapcsolat fűzi őket egymáshoz, hanem a trónörökös félre is lép a gyönyörű nővel, épp ahogyan annak idején Károly herceg is megcsalta Dianát. A Daily Mail egyes forrásai szerint Katalinnál most telt be a pohár, és kérdőre vonta Vilmost az üggyel kapcsolatban, aminek olyan hatalmas veszekedés lett a vége, hogy azóta nem beszélnek egymással.

A TV2 már keresi Gombos Edina utódját - Kulcsár Edina is a jelöltek között vanhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-a-tv2-aktiv-musoranal-keresik-gombos-edina-utodjat-kulcsar-edina-es-osvart-andrea-is-az-eselyesek.htmlAhogyan arról már korábban is beszámoltunk, Gombos Edina családjával együtt egy időre Amerikába költözött. Amíg nem tér vissza, az Aktív című műsor producere, Hajdú Péter új műsorvezetőt keres Edina helyére. TV + SztárokOrigoRajongója zaklatja Rékasi Károlyt - A színész nagyon megelégelte a dolgothttp://www.life.hu/sztarok/20150821-rekasi-karolyt-haborodott-rajongoja-zaklatja-facebook-oldalan.htmlRékasi Károlynak nemcsak a baleset utáni lábadozás okoz nehéz perceket, hanem egy rajongója is, aki közösségi oldalán zaklatja a színészt. TV + Sztárok--Ilyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-ilyen-bodi-syvi-teste-szorfozes-kozben-videonaplo-a-sportrol.htmlBódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.TV + Sztárok--Luxusnyaralással kényeztette feleségét Vili bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20150819-varkonyi-andras-az-rtl-klub-baratok-kozt-vili-bacsija-luxusnyaralassal-kenyeztette-feleseget.htmlA Barátok közt színésze, Várkonyi András Srí Lankára utazott pihenni, ahol életveszélyes hullámok között lubickolt. TV + SztárokRTLKLUBMulatós slágert írtak Hajdú Péterrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-hajdu-peterrol-producerrol-mulatos-slagert-irt-roberto-a-mulatos-masszor.htmlRobertót, a mulatós masszőrt Mr. Frizbi ihlette meg egy dal erejéig.TV + Sztárok--Zimány Linda: „Sokat sírok, ha bántanak"http://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-bevallotta-ha-bantjak-sir-mert-nagyon-erzekeny-a-lelke.htmlA modell őszintén vallott arról, mit érez, amikor bántják új párja vagy extravagáns életvitele miatt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.