Fürdőkádban cukiskodik Berki Natasa Zselyke

Forrás: Facebook/ Berki Natasa Zselyke -
mosoly fürdőkád Berki Natasa Zselyke hajmosás hab cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztán újabb tündéri fotót posztolt kislányáról, aki ezúttal hajmosás közben vette le apukáját a lábáról.

A műsorvezető imádja megörökíteni trendi kislánya mosolyát. Zselykéről most a fürdőkádban, ráadásul hajmosás közben lőtt egy fotót a formás hátsóval megáldott papa.

Íme, így fest a habos mosoly:

Forrás: Facebook/ Berki Natasa Zselyke
Roberto konyhája: Pillecukros, fehércsokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlettette volna ezt a fehércsokádés költeményt, mint a szerelem. Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem majd kavartam és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokládé krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoTitkos szerződés védi Katalin hercegnét, hogy ne jusson Diana sorsárahttp://www.life.hu/csalad/20150831-katalin-hercegne-biztonsagat-titkos-szerzodes-vedi-amit-a-szulei-keszitettek-a-hazassag-elott.htmlAz irat létezéséről eddig csak pletykákat hallottunk, de most kiderült, hogy valóban igaz: Katalin hercegné szülei kérték a szerződést még a fiatalok házassága előtt.Család--Végre újabb cuki fotó Nádai Anikótól!http://www.life.hu/csalad/20150830-nadai-aniko-es-kisfia-kozos-foto.htmlÚj ruhákat kapott Nádai Anikó tüneményes kisfia, Patrik.Család--Nyári Dia meghódította Rómáthttp://www.life.hu/csalad/20150830-nyari-dia-a-baratok-kozt-hannaja-romaban-nyaral-edesanyjaval.htmlRómában ünnepelte születésnapját Dia és édesanyja is, akik egy napon születtek. Család--Te is ennyire hasonlítasz a kutyusodra?http://www.life.hu/csalad/20150830-gazdik-es-kutyusok-hasonlitanak-egymasra-ines-opifanti-fotos-kepein.htmlMindig tudtuk, hogy a kutyusok és a gazdik egy idő után egyre jobban hasonlítanak egymásra - erre most itt egy újabb bizonyíték!Család--Hát nem zabálnivalóak? Friss fotók Charlene és Albert ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150830-monaco-charlene-hercegno-es-albert-herceg-ikrei-nagyon-edesek.htmlEgyre cukibb a 8 hónapos monacói ikerpár, Jacques herceg és Gabriella hercegnő.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.