Izmos hát, formás hátsó - Így nosztalgiázik Berki Krisztián

Hódi Pamela nosztalgia Maldív-szigetek nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavágyik a Maldív-szigetekre a magyar macsó, miközben a jelenben élésre tanítja rajongóit.

Nemrég tért haza luxusnyaralásáról Berki Krisztián, de máris hiányoznak neki a meseszép Maldív-szigetek.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

A műsorvezető, aki családjával utazott az egzotikus szigetre, mindeközben arra hívja fel követői figyelmét, ne a múltban, ne is a jövőben, sokkal inkább a jelenben próbáljanak meg élni. Szavainak kidolgozott hátsó felével igyekszik nyomatékot adni.

Berki Natasa Zselyke még trendibb, mint apukájahttp://www.life.hu/trend/20150825-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-setal.htmlBerki Krisztián és Pamela hazatértek romantikus nyaralásukból, és természetesen most újra Natira irányul minden figyelmük.TrendOrigoHódi Pamela megmutatatja milyen szexi tinilány volt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-megmutatta-milyen-szexi-tinilany-volt-es-rovid-hajat-villantott.htmlJó pár évvel ezelőtt készülhetett az a fekete-fehér fotó, amin Berki Krisztián kedvese pózol.TV + Sztárok--Berki Krisztián az édes élvezetekről próbálja lebeszélni rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20150824-berki-krisztian-edzes-kozben-coelhoi-gondolatokat-osztott-meg-rajongoival-a-csokoladeval.htmlÚjra coelhói magasságokba emelkedett Berki Krisztián, aki ezúttal az élet édesebb feléről próbálja lebeszélni rajongóit.TV + Sztárok--Hódi Pamela a Maldív-szigeteken győzte le legnagyobb félelmét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-hodi-pamela-berki-krisztian-gyermekenek-anyja-a-maldiv-szigeteken-legyozte-legnagyobb-felelmet.htmlBerki Krisztián csodás helyre vitte nyaralni a családját, ahol gyermekének anyja a víz mélyén kalandozott.TV + Sztárok--Így gondol vissza Cserpes Laura a Berkivel való kapcsolatárahttp://www.life.hu/intim/20150819-igy-gondol-vissza-cserpes-laura-a-berkivel-valo-kapcsolatara.htmlA Mokka adásában beszélt a kapcsolatokról Cserpes Laura. Természetesen szóba került Berki Krisztián is. IntimOrigoCsúnyán beszólt a kommentelőknek Hódi Pamela - és milyen igaza van!http://www.life.hu/sztarok/20150820-csunyan-beszolt-a-kommenteloknek-hodi-pamela-es-milyen-igaza-van-a-maldiv-szigetekrol-uzent.htmlHódi Pamela kifakadt közösségi oldalán. Nem érti, hogy azok, aki megállás nélkül bántják, miért követik őt az oldalán? Vett egy mély levegőt, és megosztotta gondolatait és érzéseit a rajongókkal. És a nem rajongókkal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.