Michelisz Norbi: "Felkészültem az apaszerepre"

esküvő családtervezés házasság apaszerep Michelisz Norbert autóversenyző gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar autóversenyző úgy érzi, fordulóponthoz ért az élete: eljött az ideje a családalapításnak!

Ahogy a Life.hu is megírta, Michelisz Norbi a hétvégén oltár elé vezette kedvesét, Johannát, akivel immár 7 éve alkotnak egy párt. A sikeres magyar autóversenyző a Blikknek adott interjújában elárulta: most már készen áll a gyermekvállalásra.

Forrás: facebook/Michelisz Norbert
Cserpes Laura családalapítási terveiről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150827-cserpes-laura-enekesno-csaladalapitasi-terveirol-vallott-es-az-orokbefogadasrol.htmlAz énekesnővel az SOS Gyermekfalú megsegítésére rendezett kampány kapcsán beszélgettünk és adódott a kérdés, ő örökbe fogadna-e egy csemetét, ha úgy hozná a sors?Család--Nem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--Czeizel Endre halálában is milliókkal támogatja családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-czeizel-endre-orvosprofesszor-halalaban-is-milliokkal-tamogatja-csaladjat-oneletrajzi-konyvevel.htmlA professzor önéletrajzi könyve a sikerlisták élén szerepel, ezzel pedig nem csak élettörténetét hagyta örökül, hanem némi pénzt is szeretteinek. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBaby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-baby-gabi-a-sztarban-sztar-versenyzoje-tudat-alatt-mar-keszulodik-a-gyerekvallalasra.htmlBaby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.TV + Sztárok--Ellopták egy lány holttestét: A család szeretné visszakapni Julie testéthttp://www.life.hu/news/20150824-elloptak-egy-lany-holttestet.htmlMegdöbbentő dolog rázta meg az amerikai közvéleményt a napokban: egy fiatal lány, Julie Mott holttestét egy ravatalozóból lopták el.NewsOrigoEltűnt két tizenéves gyerekhttp://www.life.hu/news/20150827-eltunt-egy-13-eves-fiu-es-egy-13-eves-lany-keresi-oket-a-rendorseg.htmlEgy 13 éves fiút és egy 13 éves lányt keres a Tatabányai és a Keszthelyi Rendőrkapitányság.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.