Vajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"

Forrás: BrekaCom -
béranyaság család Andy Vajna Magyarország Amerika gyermek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, Vajna Tímea és férje, Andy Vajna között már többször szóba került a gyermekvállalás. A világhírű magyar producer felesége a Hot!-nak adott interjújában azt is elárulta: több lehetőség is szóba került már közös babájuk kapcsán.

Forrás: BrekaCom

"Biztos, hogy nem lesz probléma, mivel Amerikában - de már Magyarországon is - vannak olyan módszerek, amelyekkel bármit meg lehet oldani. Az orvostudománynak hála, már a lombikprogram sem nagy ördöngösség, és az adoptálás sem kizárt.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság

Külföldön - a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság, hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.