Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
Pippa Middleton terhesség Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg rosszullét Sarolta hercegnő György herceg várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb értesülések szerint nem vesztegette az időt a hercegi pár: Katalin hercegné alig 3 hónappal a kis Sarolta hercegnő születése után ismét babát vár.

Az első hallásra kevésbé hihető hírt az OK! magazin írta meg a Star forrásai alapján. A két lap tények olyan sorát állította fel egymás után, amelyek rámutatnak: Katalin hercegné már a következő kis trónörökössel várandós.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Vilmos herceg hitvese ugyanis mostanában látványosan hanyagolja teendőit. Legutóbb például húga, Pippa Middleton kísérte el Vilmost egy esküvőre, amelyet a hercegné az utolsó pillanatban visszamondott, Erzsébet királynő pedig egyenesen ráparancsolt Katalinra, hogy legyen rekordidejű uralkodását megünneplő vacsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.