Így zongorázik Caramel csöpp kislánya

Caramel zongora kislány Sophie cuki énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel kislánya, Sophie már elmúlt egy éves, a büszke édesapa elmondta, az első szavak mellett, már hangszert is választott magának gyermeke.

Caramel – aki kedden bejelentette, egy évre visszavonul - szeme fénye megmutatta, hogy pár év múlva joggal lép majd édesapja nyomdokaiba. Így zenél együtt apa és lánya:

Caramel a visszavonulásáról

„Nagyon nehéz döntés, nagy lemondás, de azt érzem, hogy bármennyire kockázatos is, ezt kell tennem" – magyarázta a Life.hu-nak adott interjújában az énekes.
Jim Carrey öngyilkos barátnője halála előtt anyjától kapott gonosz SMS-thttp://www.life.hu/csalad/20151007-jim-carrey-ongyilkos-baratnoje-halala-elott-anyjatol-kapott-gonosz-smst.htmlKözvetlenül halála előtt kapott saját édesanyjától nagyon gonosz üzenetet Jim Carrey exe, Cathriona White, aki öngyilkos lett. Család--Sarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--Újabb fejlemények: Tovább harcol fiáért a Bora Boráról hazatért Patríciahttp://www.life.hu/csalad/20151007-tovabb-harcol-fiaert-a-bora-borarol-hazatert-patricia.htmlHárom éve húzódik Nyíri-Kovács Patrícia gyermekelhelyezési ügye. Júniusban kimondták, hogy az övé a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog, és a kisfiú átköltözhet vele Bora Boráról Tahitire, azonban a francia-polinéz térséget továbbra sem hagyhatták el. Család--Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Kiakadt az internet! Perez Hilton együtt fürdött a kétéves kisfiával http://www.life.hu/csalad/20151005-perez-hilton-egyutt-zuhanyzott-a-ket-eves-kisfiaval-kiakadt-az-internet.htmlAmerika egyik népszerű bloggere egy közös képet tett közzé a kisfiával, ahogy éppen zuhanyoznak. Az internet népe betegesnek titulálta a férfit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.