Na most akkor terhes, vagy sem Jennifer Garner?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dcap Rmcl -
terhesség Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb még arról az elképesztő hírről számoltunk be, miszerint a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner bizony újabb babát vár.

A pár még júniusban jelentette be válását, melynek oka az volt, hogy Ben a dadájukkal csalta feleségét. Nem régiben azonban ennél még sokkolóbb hír látott napvilágot, mely szerint a válásuk után néhány héttel derült ki, hogy Jennifer Garner babát vár exférjétől - írta akkor az In Touch magazin.

Forrás: NORTHFOTO

A Daily Mailen megjelent tegnapi fotók tanúsága szerint azonban Jennifer Garner igen fitt formában van, nyoma sincs terhespocaknak. Ide kattintva te is meggyőződhetsz róla.

Az viszont tény, hogy bár a pár már különvált, még most is rengeteg időt töltenek együtt. Az egykori házaspár egyik közeli ismerőse szerint ennek nem csak az az oka, hogy közös gyermekeik vanna, ahogy fogalmazott: "Ők még mindig törődnek egymással."

Nézd meg az anyját, vedd el a lányáthttp://www.life.hu/csalad/20151006-gyonyoru-sztar-anyak-es-lanyaik-akik-hasonlitanak-rajuk.htmlA genetika csodákra képes - a ravasz kis géneknek hála az alábbi csodaszép asszonyok gyermekeikben szinte újjászülettek. Egy-egy kép láttán valószínűleg te is nehezen döntöd majd el, hogy a rajongott világsztár egyik fiatalkori képét látod-e, vagy saját klónját, azaz gyermekét. CsaládAFP"A műtét előtt még simogatta a hasam, ő sem számított arra, hogy meg fog halni" - Igaz történethttp://www.life.hu/csalad/20151008-barbara-igaz-tortenete-27-hetes-kismama-maradt-egyedul-meghalt-a-parja.htmlBarbara 29 éves, és ha minden jól megy, a mai napon egy gyönyörű kislánynak fog életet adni. A babavárás csodálatos és örömteli pillanatát azonban egy tragédia árnyékolja be: Barbi 27 hetes terhes volt, amikor párja, a kislány apukája elhunyt. CsaládOrigoEgy férj, több feleség, tucatnyi gyerek - Boldog élet poligám módrahttp://www.life.hu/csalad/20151006-fundamentalista-mormon-csaladokban-tobbnejuseg-mellett-gyerekneveles.htmlEgy apuka, négy anyuka, 16 gyerek - a Feleségtársak című, idehaza is futó amerikai realitysorozatban egy poligámista család hétköznapjait kísérhetjük figyelemmel. Az igazat megvallva, a mormon Kody Brown terjedelmes famíliájának életét nézve bennünket általában egy jó adag döbbenet és hitetlenkedés fog el - valóban működőképes lehet a poligám családmodell? Ennek a kérdésnek jártunk utána a Life.hu szakértőjének segítségével. CsaládAFPKész hölgy lett Schobert Lara - Boldog születésnapot!http://www.life.hu/csalad/20151002-oktober-6-schobert-lara-szuletesnapja-12-eves.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, aki egyben a pár egyetlen kislánya is, szépen lassan tinikorba ér - Lara ma ünnepli 12. születésnapját! Család--A gyerekedért te is elindulnál - Szíriai menekült gyerekek megrázó fotóihttp://www.life.hu/csalad/20151007-sziriai-menekult-gyerekek-megrazo-fotoi.htmlMa a gyerekek számára az egyik legveszélyesebb hely a világon Szíria. 5,6 millió szír gyermeket érint az a katonai konfliktus, amely közel 5 éve tart és formálja a családok és gyermekek mindennapjait. CsaládOrigoHa két kismama összefog - Önzetlen segítség rászoruló családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20150930-jon-a-baba-hadas-krisztaval-anyukai-adomanyokat-gyujtenek-a-raszorulo-csaladoknak.htmlHadas Kriszta összehozta őket, de találkozásukból nem csak barátság született - Szomolányi Timi és Almádi Zsuzsa, a Jön a baba-sorozat első évadának két anyukája nagyra törő célokat tűztek ki maguk elé: azzal töltik mindennapjaikat, hogy rászoruló anyukáknak, családoknak segítenek. Rohanás, szervezkedés, csomagolás, fuvarozás, mindez egy-egy kisgyerekkel az oldalukon. Timivel és Zsuzsával ideiglenes raktáruk kellős közepén ültünk le kicsit beszélgetni. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.