Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano -
szoptatás Alyssa Milano jelmez Csodanő Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját.

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja, aki kislánya első születésnapját is szoptatós képpel ünnepelte, ezúttal a tavalyi halloweenra emlékezett. A kétgyermekes anyuka akkor ugyanis Csodanő jelmezben szoptatta a kisbabáját. A színésznő, aki korábban azért háborodott fel, mert elkobozták az anyatejét, imád szoptatni, és nyilvánosan is bármikor megteszi.

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano

Roberto konyhája: Sütőtökös tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés. Család--Durva! Kómában szülte meg gyermekét a brit anyahttp://www.life.hu/csalad/20151102-colvina-jolin-anyuka-komaban-szulte-meg-a-gyermeket.htmlA 28 éves Colvina Jolin hat hónapos terhesen, otthon, házimunka közben lett rosszul. Elkezdett nagyon fájni a feje, majd egy agyvérzés után kómába esett.Család--Megható! Édesapja szárnyakat adott a down-kóros kisfiúnakhttp://www.life.hu/csalad/20151031-wil-lawrence-down-szindromas-kisfiu-minden-kepen-repul.htmlA két éves Wil Lawrence örömére és segítésére találta ki édesapja, hogyan szerkesztheti meg úgy a családi fotókat, hogy kisfia repülhessen rajta.Család--Ilyen édes családi fotót még nem láttál – Shakira és Piqué összeöltöztek a gyerekeikkel!http://www.life.hu/csalad/20151101-shakira-es-pique-osszeoltoztek-gyerekeikkel.htmlAz énekesnő elképesztően aranyos családi fotót posztolt Instargam-oldalára. Család--Hőbörgők vs. tökfaragók - Halloween, mindenszentek vagy halottak napja?http://www.life.hu/csalad/20151030-halloween-mindenszentek-halottak-napja-hogyan-unnepeljunk.htmlHalloween, mindenszentek, vagy halottak napja? Október utolsó napjához közeledve a hazai lakosság két táborra oszlik: vannak, akik tökfaragással és rémisztő díszekkel dekorálják ki otthonukat, és vannak, akik hőbörögve háborognak különböző fórumokon, mondván: "A halloween csak egy amerikai hülyeség, Magyarországon halottak napját kell ünnepelnünk". No de melyik tábornak van igaza? Család--16 millió rajongója van az Escobarnak öltöztetett kisgyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-16-millio-rajongoja-van-az-escobarnak-oltoztetett-kisgyereknek.htmlAz idei Halloween legtündéribb jelmeze azé a kisfiúé, akit anyukája a híres-hírhedt drogbárónak, Escobarnak öltöztetett.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.