Amber Heard szerint mostohaanyának lenni hatalmas ajándék

Forrás: Marie Claire -
mostoha Amber Heard Johnny Depp gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp feleségét dögös szerkóban fotózta brit Marie Calire, majd interjút is készítettek vele, amelyben meglepő dolgokat mondott.

A modell, aki korábban már beavatta az olvasókat házaséletébe, ezúttal arról is mesélt, milyen mostohaanyának lenni. „Nagy megtiszteltetés, a legnagyobb ajándék az életemben” – mondta Amber, aki ezek szerint nagyon szereti Johnny Depp és Vanessa Paradis közös gyerekeit, a 16 éves Lily-Rose-t és a 13 éves Jacket.

Forrás: Marie Claire

Az első fotók Johnny Depp esküvőjéről!

Tudtuk, hogy megtörtént, láttuk már a helyszínt is, és most VÉGRE, itt vannak az első képek Johnny Depp és Amber Heard esküvőjéről. Nézd meg a fotókat itt!
A tini anyák országahttp://www.life.hu/csalad/20151112-guatemala-a-tini-anyak-orszaga.htmlSokkoló adatok szerint, Guatemalában az újszülöttek közel egynegyedének tinédzserek adnak életet, akik közül akad, aki még a 13. életévét sem töltötte be, 2011-ben pedig 35 olyan eset is előfordult, ahol az újdonsült anyuka még csupán tízéves volt. Család--Szülős szelfin háborog az internet népe – Durván kiakadtak a fotóra!http://www.life.hu/csalad/20151112-egy-szulos-szelfin-haborog-az-internet-nepe.htmlAz újdonsült apuka éppen vajúdó feleségének kérésére lőtt szelfit, az internetezők azonban nagyon kiakadtak. Család--Bréking! Janicsák Vecának kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20151112-janicsak-vecanak-terhes-enekesnonek-kislanya-lesz-de-a-nevvalasztassal-meg-var.htmlA szépséges énekesnő egy darabig tartotta magát ahhoz, hogy nem akarta tudni, gyermeke milyen nemű lesz, ám végül győzött a kíváncsiság.Család--Árpa Attila kettesben nyaralt kislányával - "Sajnos a feleségem nem tudott velünk tartani"http://www.life.hu/csalad/20151112-arpa-attila-producer-kettesben-nyaralt-kislanyaval-amiraval.htmlA cuki Amira egy hétig Tunéziában nyaralt híres édesapjával, ám anyukája nem tartott velük - a producer elárulta az okokat. Család--Gwen Stefani még a szülőszobában volt, miközben a férje a dadával szexelthttp://www.life.hu/csalad/20151112-gwen-stefani-ferje-gavin-rossdale-a-dadaval-csalta-az-enekesnot.htmlA sztárpár 13 év házasság után válik. Miután augusztus elején bejelentették a hírt, egyre több részletre derül fény haldokló kapcsolatukról. Család--Gyermektelenül, boldogan - Hírességek, akik lemondtak az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20151111-sztarok-akik-gyerek-nelkul-is-boldog-eletet-elnek.htmlBármennyire nehéz is ezt ma még a legtöbb embernek elfogadni, vannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Ezen nők döntése mögött megannyi ok és érv húzódhat - amelyeket egyébként az elképedt, kérdezősködő ismerősöknek újra meg újra el kell magyarázni -, a választás azonban minden esetben a nők magánügye. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.