Elképesztő! Hatalmasat nőttek Heidi Klum gyerekei

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Media -
vásárlás modell fotó gyerekek család Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell és családja a minap együtt indultak vásárolni, és a lesifotósok persze azonnal kaptak is az alkalmon. Kár is lett volna elszalasztani ezt, hiszen Heidi és gyermeki igazi minta család. 

A szupermodell gén bizony itt is meglátszik! A lányok örökölték édesanyjuk szépségét, és biztosak vagyunk benne, hogy pár év múlva ők is lépkedni fognak valamelyik nagyobb divatmárka kifutóján.

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Media

Megható vallomás! Ilyen testvérek György herceg és Sarolta hercegnő http://www.life.hu/csalad/20151123-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-jo-testverek.htmlSarolta hercegnő és György herceg igazi mintatestvérek. Aranyos információk derültek ki a királyi csemetékről. Család--Megszületett Oláh Gergő harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151123-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesenek-megszuletett-harmadik-gyermeke.htmlAz énekes éppen lejött Miskolcon a színpadról, amikor megtudta: felesége vajúdni kezdett. Család--Mark Zuckerberg gyesre megy - Elhagyja egy időre a Facebookot http://www.life.hu/csalad/20151123-mark-zuckerberg.htmlA leendő apuka úgy érzi, kislánya születése után több időt szeretne a családjával tölteni, így elhagyja a vezérigazgatói széket - persze nem örökre. CsaládOrigoCsobot Adél pocakja egyre gömbölyűbb - Tündéri felvétel!http://www.life.hu/csalad/20151123-igy-gombolyodik-a-terhes-csobot-adel-pocakja.htmlHaspólóban lépett a Sztárban sztár színpadára vasárnap az egyik legvagányabb kismama, Csobot Adél, így a nézők is megcsodálhatták egyre jobban gömbölyödő pocakját. Család--Roberto konyhája - Zöldborsókrémleves rokforthabbalhttp://www.life.hu/csalad/20151121-rostas-robert-a-life-hu-sefje-zoldborsokremlevest-keszit.htmlEzen a héten, csütörtökön készítettem el szerintem sokszázadszor ezt a levest, Gabi és Borsó barátnőm kérésére. Ők állandó vendégeim a kávézóban, és már az előző héten lefixáltuk, hogy mikor és hogyan lesz a nagy nap. Elsőként érkeztek délben, hatalmas adagot kaptak, és a végén Gabi odaszólt: ''Robikám, ezt a levest csinálhatnád mindennap!',' és jó nagyot nevettünk. Család--Ez lehetséges? Baby boomot hozott A szürke ötven árnyalata http://www.life.hu/csalad/20151121-baby-boomot-hozott-a-szurke-otven-arnyalata-film.html170 százalékkal nőtt a kismamaruhák eladása néhány hónappal A szürke ötven árnyalatából készült film premierje után – jelentette be egy szupermarketlánc. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.