Pierce Brosnan Whoopi Goldberg Charlie Sheen nagyszülő unoka Jim Carrey család sztárok Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! 

Jim Carrey

A gumiarcú színész alig 48 évesen lett nagypapa. Lánya, Jane 22 éves volt, amikor 2010-ben egy egészséges fiúunokával ajándékozta meg Carrey-t. A baba a Jackson Riley Santana nevet kapta, és az egykori állati nyomozó Twitteren közölte akkor a világgal, hogy az ő unokája a világ legszebb babája.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Pierce Brosnan

Az egykori 007-es ügynök hihetetlenül fiatalon, 44 évesen lett először nagypapa. Lánya, Charlotte 1998-ban adott életet első gyermekének, az Isabelle Sophie névre keresztelt kislánynak. Brosnan azóta már háromszoros nagypapának mondhatja magát, az örömét azonban egy tragédia is beárnyékolja: Charlotte 2013-ban elhunyt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg még Pierce Brosnanen is túltett: mindössze 34 éves volt, amikor nagymama lett. Whoopi 17 éves korában szülte meg gyermekét első férjétől. Lánya, Alexandra Martin pedig – követve anyja példáját szintén tinikorában, 16 évesen szülte meg Whoppi unokáját. Hab a tortán, hogy az unokának, Amarah Deannek már szintén van egy gyermeke, így Goldberg 60 éves kora előtt vált dédnagymamává.

Forrás: AFP/Monica Schipper

Priscilla Presley

Priscilla Presley és legendás férje, Elvis Presley egyetlen közös gyermeke, Lisa Marie Presley 1968-ban látta meg a napvilágot. A híres apuka sajnos már nem érhette meg az unoka érkezését, Lisa Marie 1989-ben 21 évesen szülte meg lányát, Riley Keough-t. Ekkor a nagymama még csak 44 éves volt.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Charlie Sheen

Bár a botrányhős színész az utóbbi időben nem éppen jól szituált nagypapaként szerepel a hírekben, bizony ő is a negyvenes éveit taposta, egészen pontosan 47 éves volt, amikor nagyszülővé vált. Első házasságából született lánya, Cassandra Estevez 2013-ban ajándékozta meg egy unokával. A kislány a Luna nevet kapta, Charlie pedig így nyilatkozott, miután meghallotta az örömhírt: „Ez hihetetlen! Ez a legnagyszerűbb nap az életemben!”

Forrás: AFP/Michael Buckner

"Egy szörnyetegnek adtam életet"http://www.life.hu/csalad/20151201-egy-szornyetegnek-adtam-eletet-egy-dzsihadista-lany-tortenete.htmlA húszéves Fatima Dzsafarovát a saját anyja is szörnyetegnek tartja, és szégyelli, hogy a világra hozta. A lány az után csatlakozott a dzsihádistákhoz, hogy szerelembe esett egy szélsőséges muszlim férfival, aki könyörögve kérte őt, hogy legyen a negyedik felesége. CsaládOrigoVolt, nincs - Felelőtlen lottónyertesek történeteihttp://www.life.hu/csalad/20151202-lottonyeremenyek-melyeket-nehany-even-belul-elherdaltak.htmlA könnyen jött pénz könnyen is megy - tudják ezt jól azok az egykori lottómilliomosok, akiknek nyereményük átvétele után nemcsak a költekezési vággyal, hanem a kapzsi rokonok hadával is fel kellett venniük a harcot. Természetesen vannak olyanok, akik az ölükbe hullott vagyonból meg tudták valósítani álmaikat, de bőven akadnak olyanok is, akik bizony nem tudtak bánni a milliókkal. Család--Az erőszakra nincs mentség! - Konferencia a nők elleni erőszakkal szembeni fellépésrőlhttp://www.life.hu/csalad/20151204-nane-egyesulet-konferencia-a-nok-elleni-eroszakkal-szembeni-fellepesrol.htmlIdén december 2-án rendezték meg a NANE és a PATENT Egyesület nők elleni erőszakkal szembeni fellépés eszközeiről szóló szakmai konferenciát, ahol a hazai és nemzetközi fejleményeket, új módszereket és kutatási eredményeket mutatták be. CsaládA dadusgate: Férj a dadával, a család romokbanhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sztarok-akik-elhagytak-feleseguket-2015-ben-a-dadusert.htmlHiába gyönyörűek, sikeresek és gazdagok, hiába irigykedik rájuk több millió nő a világon, valaki őket is unja. Hogy kik ők? Olyan befutott hollywoodi sztárok – és emellett gondoskodó családanyák –, akiknek az élete egy ponton összekapcsolódott: párjuk mindegyikőjüket megcsalta a gyerekek dadájával. Család--Tápláló, egészséges és finom - Íme, a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--"Sunyi módon nem a férjem vert meg, hanem megveretett a gyerekeinkkel"http://www.life.hu/csalad/20151207-nane-csaladon-beluli-eroszak-egy-aldozata-tortenet.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. A nők megalázása, sértegetése nem része egy "normális" párkapcsolatnak. A gyermekek bántalmazása nem egy nevelési módszer. Egyetértesz velünk? Mégis: Magyarországon minden hónapban legalább egy gyermek, és minden héten legalább egy nő válik a családon belüli erőszak áldozatává. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.