Miklósa Erika: „Örökbe fogadunk még egy gyereket”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás operaénekes testvér Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklósa Erika és párja 2015-ben örökbe fogadták első gyermeküket, Bíborkát, akinek most egy kistestvért is szeretnének.

Miklósa Erika boldogabb, mint valaha. Az operaénekes és párja nemrég örökbe fogadták Bíborkát, akivel szinte tökéletes az életük. Már csak egy testvér hiányzik a teljes idillhez, úgyhogy be is adták a megfelelő papírokat, hogy újabb gyermeket vegyenek magukhoz.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Rengeteget változtam, amióta örökbe fogadtuk a kislányunkat. Azóta ő lett a legfontosabb, és úgy érzem, hozott még valamit az életembe: sokkal fontosabb lett számomra a család, még a távolabbi rokonok is. Annyira Bibike körül forog minden, hogy sokszor meg is rémülök. Például amikor egy koncerten jön egy új frázis, és én ahelyett, hogy a szövegen gondolkodnék, azon aggódom, hogy a kislányom megette-e a vacsoráját, vagy elaludt-e már. Beköltözött ez a kis »húscafat« az életembe, és azóta tényleg csak körülötte forog a világ” – nyilatkozta a Best magazinnak Miklósa Erika, aki áldozatokat sem fél hozni a gyerekekért.

„Sokkal kevesebb fellépést vállalok mostantól, külföldieket például egyáltalán nem. Annál is inkább, mert úgy döntöttünk, örökbe fogadunk még egy gyereket. Hat hónapos és hároméves kor közötti lesz a második csöppség, így adtuk be a papírokat. Érdekes, hogy nagy valószínűséggel a második gyermekünk idősebb lesz, mint az első. A határozat még nincs a kezünkben, de 2016-ban, reméljük, ő is megérkezik a családba. A színpadon már mindent elértem, amit lehetett, most szeretnék elsősorban családanya lenni” – mondta.

Miklósa Erika az anyaságról: "Azt gondoltam, fárasztóbb lesz"

Miklósa Erika életében az anyaság most mindent felülír; a világhírű opera-énekesnő ugyanis nemrég fogadta örökbe első gyermekét. A gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól pedig a Life.hu riporterének mesélt. Nézd meg a vidót itt!
Babát vár a sorozatban is egy párt alakító Keri Russell és Matthew Rhyshttp://www.life.hu/csalad/20160107-keri-russell-es-matthew-rhys-az-americans-sorozat-sztarjai-babat-varnak.htmlAz Americans két főszereplője a való életben is egy párt alkot. Keri Russell ráadásul négy hónapos terhes. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Dundika - Tündéri fotó! http://www.life.hu/csalad/20160105-majoros-hajnalka-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlMajka felesége Instagram-oldalán mutatta meg egyre nagyobb pocakját, ráadásul azt is elárulta: a 24. hétben van. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huA világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Várkonyi Andi nagypapája idén 100 éves leszhttp://www.life.hu/csalad/20160107-varkonyi-andi-nagypapaja-iden-100-eves-lesz.html Különleges kapcsolat fűzi Várkonyi Andit nagypapájához, a 99 éves Pali bácsihoz. A népszerű híradós kisgyermekként rengeteg időt töltött vele, és ma is igyekszik annyiszor ellátogatni hozzá Gyulára, ahányszor csak teheti. Család--Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockAmbrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"http://www.life.hu/csalad/20160107-ambus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-gyermekre-vagyik-erre-karacsonykor-jott-ra.htmlA viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.