Ilyen volt Celine Dion és férje esküvője 1994-ben

esküvő René Angélil Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban rákban hunyt el Celine Dion férje, René Angelil. Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket. 

A nagy napra 1994-ben, Montréalban került sor, az eseményen készült fotókat anno a Quebec magazin vásárolta meg 200 000 dollárért. Az 500 vendég között ott volt többek közt David Foster és az akkori miniszterelnök, Brian Mulroney is.

Forrás: NORTHFOTO/Remiorz Ryan

A pár 1980-ban találkozott először, amikor az énekesnő még mindössze 12 éves volt. A férfi fedezte fel Celine-t, és lett a menedzsere, 1991-ben pedig sor került az eljegyzésükre is. A nagyszabású esküvőről korábban már írtunk Divatbotrányok: Milliárdos és filléres sztáresküvők című cikkünkben, ahol még többet megtudhatsz az énekesnő ruhájáról is.

Burnout a vége, fuss el véle? – A szitu, amikor már csak a kávétenger tartja benned a lelket http://www.life.hu/drlife/20160115-menedzserbetegseg-sokakat-erint-akik-folyamatos-stresszben-elik-a-mindennapjaikat.htmlÁllandó fáradtság, kimerültség, de csak azért is hajtunk és küzdünk a pozíciónkért. Ha folyamatosan stresszben éljük meg a napjainkat, előbb-utóbb kiégünk, betegek leszünk, pontosabban beleesünk a menedzserbetegség csapdájába. A 21. század rákfenéjéről a Life.hu szakértője is véleményt formált. Dr. Life--Hírességek, akik idén töltik be 70. évükethttp://www.life.hu/csalad/20160114-sztarok-akik-2016-ban-toltik-be-a-70-eletevuket.htmlA 2016-os év számos legendás színész, aranytorkú énekes és ismert politikus számára jelent mérföldkövet: a hírességek egy generációja bizony hivatalosan is nagypapa és nagymama korba fog lépni. CsaládAFPMesterségem címere: pszichológus, avagy az elromlott életek szakértőjehttp://www.life.hu/drlife/20160114-pszichologusok-testkozelbol-ez-a-kulonbseg-koztuk-es-a-pszichiaterek-kozott.htmlSomogyi Katalin, a Life.hu klinikai szakpszichológusa beavatott minket izgalmas munkájának részleteibe. Kiderül, mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter között, valamint hogy mennyire számít arcpirítónak, ha Magyarországon szakember segítségét kérjük a problémáink megoldásához. Dr. LifeThinkstockMi?! Egy walesi faluban már 81 napja egyfolytában esik az eső http://www.life.hu/news/20160115-itt-az-ozonviz-egy-walesi-faluban-nyolcvan-napja-esik-az-eso-az-ott-elok-kiborultak.htmlNem lennénk szívesen Eglwyswrw lakosai helyében. Tavaly október óta szinte megállás nélkül zúdul az égi áldás az ott élőkre, és a jelek szerint nem is szeretne abbamaradni. NewsThinkstockVirágcsokrok a 9 és 3/4. vágánynál - Rajongók emlékeztek Alan Rickmanre http://www.life.hu/news/20160115-alan-rickmanre-emlekeztek-a-rajongok-a-harry-potter-egyik-forgatasi-helyszinen-foto.htmlA 69 éves korában elhunyt sztár emlékére a híres King’s Cross helyszínét ellepték a Harry Potter fanok emléktárgyai. A fotó igazán szívszorító. News--"A testedet akarom! És csak ez kell belőled!" - Éljen a magány utáni hedonizmus!http://www.life.hu/intim/20160115-a-magany-velejaroa-a-bizonyitasa-es-az-erzelmi-elkotelezodesek-tagadasa.htmlCsak a testedet akarom! Tudnod kell, hogy az érzéseim igazak. Tényleg meg akarlak dugni! A szétválás nagyon szélsőséges érzelmeket és reakciókat válthat ki az emberből... IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.