családbővítés családtervezés műsorvezető kisbaba férj babatervezés Gombos Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár Amerikában élő műsorvezető és férje, Alberto egyre inkább úgy érzik, szeretnének még egy csöppséget kislányuk, Miranda és fiuk, Matteo mellé.
Forrás: TV2

A TV2 műsorvezetője és férje, Alberto megtalálták számításaikat egy Miamitól nem messze lévő kisvárosban, és már az is felvetődött bennük, újabb gyereket vállalnak.

Édesanyja nyomdokaiba lép Victoria Beckham kislánya?http://www.life.hu/csalad/20160324-victoria-beckham-kislanya-harper-seven-beckham-edesanyja-nyomdokaiba-lephet.htmlVictoria és David Beckham egyetlen szem lánya állítólag édesanyja egykori együttese, a Spice Girls minden táncmozdulatát ismeri, híres anyukája pedig nagyon büszke minderre. Család--Nem hajlandó meglátogatni egyre betegebb édesanyját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20160331-jennifer-aniston-szineszno-nem-latogatja-meg-egyre-betegebb-edesanyjat-nancy-dow-t.htmlA Jóbarátok sztárja továbbra sem tudta félretenni régi sérelmeit, ezért felé sem néz az állítólag egyre rosszabb állapotban lévő Nancy Downak. Család--Adele kiakadt Jamie Oliver beszólásán - Így vágott vissza a sztárséfnek http://www.life.hu/csalad/20160329-adele-enekesno-igy-reagalt-jamie-oliver-sztarsef-szoptatasrol-tett-megjegyzesere.htmlA brit énekesnő a szakács szoptatásról alkotott véleményét sérelmezte minden anyuka nevében egy nemrég adott koncertjén. Család--De édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160323-gyorgy-herceg-igy-becezi-dednagymamajat-erzsebet-kiralynot.htmlKatalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg. Család--Szeptembertől megszűnhet a házi feladat http://www.life.hu/csalad/20160323-retvari-bence-parlamenti-allamtitkar-szerint-megszunhet-a-hazi-feladat-szeptembertol.htmlRétvári Bence szerint azok a diákok, akik egész napos oktatásban részesülnek, mentesülhetnek az otthoni leckeírás alól. Család--Cuki fénykép! 9 hónapos lett a kis Nicolas herceghttp://www.life.hu/csalad/20160322-madeleine-sved-hercegno-kisfia-nicolas-herceg-9-honapos-lett-cuki-fenykepet-posztoltak-rola.htmlSvédország kis hercegéről édesanyja, Madeleine hercegnő osztotta meg legújabb, ennivalóan édes fotóját.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.