Janicsák Veca: “Élvezem az anyaság minden percét”

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
anyaság anya gyermek Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt született meg Janicsák Veca kislánya, és azóta természetesen körülötte forog az énekesnő élete. Azt mondja, sokkal boldogabb, mióta Emma megérkezett. 

Janicsák Veca 26 évesen vált anyukává, ami manapság fiatalnak számít, de Emma bearanyozza az énekesnő mindennapjait. A mindig is gondoskodó sztárnak most egy helyre koncentrálódik minden figyelme.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

“Élvezem az anyaság minden percét, így kerek csak igazán az élet. Ugyanaz az ember vagyok, mint előtte, csak boldogabb” - vallotta be Veca, aki hozzátette, élvezettel figyeli, hogy nyílik ki a világ gyermeke számára, aki most a fontossági sorrend élére került.

“Nagyjából az első tíz hely mind az övé”

- mondta az énekesnő a Hot! magazinnak. Veca anyukája tanácsait mindig megfogadja, és vallja, hogy kell az állandóság egy kisababa életében, de ugyanakkor az is fontos, hogy rugalmasak legyenek.

5 kérdés a szépségről: Janicsák Veca

Az énekesnő évek óta a reflektorfényben él, ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban őt is kifaggattuk arról, hogy milyen trükköket és praktikákat alkalmaz a szépségének megőrzéséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.