szépségápolás smink Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Édesanyám mindig rendkívül ápolt; én nem is azt lestem el tőle, miket használ, hanem azt, hogy mennyire fontos az ápoltság. Ő szívesen keveri a krémeket, szuper dolgokra képes, és tőlem sem állnak távol a házi praktikák: kedvencem az élesztős arcpakolás, szerintem nincs is ennél jobb.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Nagyon sokat iszom, szerintem ugyanis nagyon fontos kívül-belül hidratálni a testünket. Emellett a mozgást is fontosnak tartom, illetve az alapos arcmosást – sosem szabad sminkben lefeküdni!

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

A BB krém az egyik ilyen. Imádom, hiszen pillanatok alatt tökéletes lesz tőle a bőröm!

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nagyon sok mindent nem tennék meg, az egyik ilyen a botox. Fontosnak tartom, hogy büszkén tudjunk megöregedni, hiszen minden ráncnak megvan a maga története, mondhatni, ők az életünk térképei.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Imádom a színes rúzsokat, mert a legegyszerűbb sminket is feldobják!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.