Úgy tűnik, Kate Moss lánya szupermodell anyukája nyomdokaiba fog lépni

Kate Moss modell fotózás Vouge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azon már nem is csodálkozunk, hogy Kate Moss még 42 évesen is csodásan néz ki, bár azt tegyük hozzá, hogy voltak rossz időszakai. Mindenesetre a modell és 13 éves lánya nemrég meglepték a világot, ugyanis együtt pózoltak a Vogue címlapján.

Korábban arról írtunk, hogy nagy eséllyel Kate Moss féltestvére taszíthatja le a gyönyörű modellt a kifutóról, most pedig saját lánya, a 13 éves Lila Grace is lehetőséget kapott arra, hogy anyja nyomdokaiba lépjen, mivel életében először mosolyoghatott a Vogue címlapján - számolt be a Daily Mail. A tinédzser nagyon hasonlít csodaszép anyukájára, így elképzelhető, hogy nem ez volt az utolsó címlapos munkája.

Forrás: Vogue

Kate Moss nyilvánosan csókolgatja új szerelmét

Az ex-topmodell tavaly költözött össze a nála 13 évvel fiatalabb párjával, Nikolai von Bismarckkal. A jelek szerint nagy a szerelem, amit egy lesifotósnak is sikerült megörökítenie. A teljes cikket és a fotót megnézheted itt!

Nézd meg, milyen erotikus képeket készített barátnője Rihannáról!http://www.life.hu/sztarok/20160603-ime-igy-latja-rihannat-a-legjobb-baratnoje.htmlHa van egy világsztár barátnőd, remek ötlet, ha néha lefotózgatod, hiszen ezáltal egy igazán menő és jól menő Instagram-oldalad lehet. Így tett Rihanna legjobb barátnője is, Melissa Forde, akinek Instagram-oldalát már 219 ezren követik. TV + SztárokOrigoBalesete óta először üzent rajongóinak Calvin Harris - Szerencsésnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160531-calvin-harris-szerencsesnek-erzi-magat-amiert-meguszta-az-autobalesetet.htmlCalvin Harris nemrég, a balesete óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Elnézést kért a rajongóktól, akiknek csalódást okozott a fellépései lemondásával, továbbá nagyon szerencsésnek és hálás nak érzi magát. TV + Sztárok--A nézőknek bejött a Farm, jön a második évadhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-az-rtl-klubnak-bejott-a-farm-johet-a-folytatas.htmlA Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad. TV + SztárokOrigoSírva borult édesapja nyakába Farm Cintiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-sirva-borult-edesapja-nyakaba-farm-cintia.htmlAhogy a végéhez közeledik a Farm, minden farmernek lehetősége adódik rá, hogy fogadhassa egyik szerettét a tanyán. Cintiát az apukája látogatta meg. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt, és elképesztően cuki Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nanasi-mici-is-elkiserte-anyukajat-a-kismenok-forgatasara.htmlHatalmasat nőtt Nánási Pál és Ördög Nóra gyönyörű kislánya, Mici. Ráadásul a legutóbbi fotó is -ami a Kismenők első élő adásán készült - bizonyítja, hogy minél idősebb Mici, annál cukibb. TV + Sztárok--Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-eliteltek-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.htmlLezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.