Kate Moss nyilvánosan csókolgatja új szerelmét - Fotó!

Brazília Kate Moss csók fotó párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ex-topmodell tavaly költözött össze a nála 13 évvel fiatalabb párjával, Nikolai von Bismarckkal. A jelek szerint nagy a szerelem, amit egy lesifotósnak is sikerült megörökítenie. 

Kate Moss és Jamie Hince házassága négy év után tavaly októberben véget ért. A hivatalos válási folyamat lezárása után a modell máris egy másik férfi karjaiban találta meg a boldogságot. A pár jelenleg Brazíliában pihen, ahonnan már meg is érkeztek az első fotók. A szerelmesek egy étterem előtt bújtak össze, sőt többször is nyilvánosan csókolóztak. Úgy tűnik, a Kate végre megtalálta az igazit.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gade
Gönczi Gábor: “A házasságomban finoman szólva repedezett az alap”http://www.life.hu/intim/20160421-gonczi-gabor-munkahelyet-es-parkapcsolatot-is-valtott-repedezett-hazassagaban-a-talaj.htmlA műsorvezető még maga sem számított arra néhány évvel ezelőtt, hogy ennyire felfordul majd az egész élete. Minden megváltozott körülötte, pedig jobban szereti az állandóságot. Intim--Chelsea Handler ismét vetkőzött: meztelenül köszöntötte Maria Sharapováthttp://www.life.hu/intim/20160420-chelsea-handler-humorista-meztelenul-koszontotte-szuletesnapjan-maria-sharapovat.htmlAz amerikai komikus Instagram-oldalán szelfizett egyet a kádból, pucér fényképét pedig a teniszcsillagnak, Maria Sharapovának címezte születésnapja alkalmából. IntimOrigoKöldökig érő dekoltázzsal szexiskedik Bella Thornehttp://www.life.hu/intim/20160420-bella-thorne-18-eves-szineszno-kivagott-furdoruhaban-nagyon-szexi-uj-filmjenek-forgatasan.htmlNincs mit takargatnia a még csak 18 éves színésznőnek, aki a strandon ki is pakolta mindenét, amije van. Intim--Szex a végletekig: Pasik, akik rosszul veszik a jeleket http://www.life.hu/intim/20160418-miert-hiszik-egyes-ferfiak-hogy-minden-no-le-akar-fekudni-veluk-friss-kutatas.htmlA férfiak hajlamosak arra, hogy rosszul mérjék fel egy nő szándékait. Egy friss kutatás szerint mindig a pasi kötődési stílusa határozza meg azt, hogy miként méri fel a nő érdeklődését - tudtuk meg a New York-i Union College írásából. Intim--Szívszorító! Ezért borotválta le haját esküvőjükön a menyasszonyhttp://www.life.hu/intim/20160418-joan-es-craig-lyons-a-ferfi-hasnyalmirigyrakos-egesz-eleteben-szerette-a-not-aki-leborotvalta-hajat.htmlJoan és Craig Lyons gyerekkoruk óta ismerik egymást, azután döntöttek a házasság mellett, hogy a férfi bevallotta, egész életében szerelmes volt nőbe. IntimOrigoSzakított teniszcsillag szerelmével Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20160420-nicole-scherzinger-enekesno-szakitott-grigor-dimitrov-teniszezovel.htmlA Pussycat Dolls egykori énekesnője a hírek szerint 5 hónap után úgy döntött, pontot tesz Grigor Dimitrovval való kapcsolatának végére. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.