Király Linda: “Három gyerekre gyúrunk”

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Király Linda család kapcsolat önbizalom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda sokat küzdött, legfőként önmagával, de megtalálta a tökéletes férfit, aki az önbizalmát is helyreállította. Elfogadta kinézetét, és nem görcsöl semmin. Már azt is tudják, hogy három gyermeket szeretnének.

Legutóbb a Magyarország Szépe választáson láthatták a nézők fellépni Király Lindát, aki csak úgy sugárzott a boldogságtól. Korábban nem volt ennyire magabiztos, folyamatosan fogyókúrázott, hogy nádszál vékony legyen.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Felborult a hormonháztartásom, és nem volt visszaút, orvosok segítségére szorultam" - vallotta Linda a korábbi fogyókúráiról. Azóta azonban áttért az egészséges életmódra, folyamatosan edz, és ki van békülve saját magával, amit nagyban köszönhet barátjának is.

"A párom a legcukibb pasi a világon,

állandóan dicsér, visszaadta az önbizalmamat" - mesélte az énekesnő a Best Magazinnak. Hozzátette, egyelőre az éneklésre koncentrál, de sokat beszélnek szerelmével, Zsomborral a közös jövőjükről is. "Három éve megvolt az eljegyzésünk, és bár az esküvő még várhat, arról már beszélgettünk, hogy

óriási családot szeretnénk.

Mivel mindketten háromgyerekes családból származunk, mi is három gyerekre gyúrunk" - árulta el terveiket az énekesnő.

Viszlát bulizás, helló szoptatás - Amikor a barátnőkből anyukák lesznekhttp://www.life.hu/csalad/20160727-amikor-a-baratnoidbol-anyukak-lesznek.htmlMinden nő életében eljön a nap, amikor a barátnői, ismerősei sorra anyává válnak. Na jó, nem igazán egy konkért napról van szó, sokkal inkább egy folyamatról, amelyet legkönnyebben a Facebookon követhetsz nyomon. Az évek előrehaladtával Facebook ismerőseid helyét az ismerőseid babái veszik át, 30 évesen egyszercsak ráeszmélsz, hogy barátnőid 90 százalékának gyereke született, és hogy a barátságotok már soha nem lesz olyan, mint régen volt. CsaládOrigoTápai Szabina: “Szeretnénk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160729-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szeretne-meg-egy-gyereket-kellett-a-mosolyszunet-a-harmonikus.htmlKucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata a mosolyszünet után lett igazán harmonikus. Mikor újra összejöttek, szinte egyből megérkezett a baba, és nemsokára jöhet is a következő. Család--Összeverte saját apját a Forma-1-es pilóta!http://www.life.hu/csalad/20160729-osszeverte-sajat-apjat-az-egykori-forma-1es-pilota-jos-verstappen.htmlSaját apjára emelt kezet az egykori Forma-1-es pilóta, Jos Verstappen, akinek fia, Max Verstappen jelenleg versenyző. Nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki a balhé. Család--Árulkodó Sarka Kata korábbi nyilatkozatahttp://www.life.hu/csalad/20160729-sarka-kata-azt-nyilatkozta-korabban-hogy-egy-darabig-minden-elnez-de-ha-megcsaljak-akkor-nem.htmlNemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban. Család--Dobó Ági szépségkirálynő így viseli második terhességét: őszintén mesél!http://www.life.hu/csalad/20160728-dobo-agi-dolgozik-a-terhessege-alatt-igy-viseli-a-varandos-honapokat-a-modell.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű Dobó Ágit faggatta, aki jelenleg második babájával várandós. A modell anyává válása szinte a csodával egyenlő, hiszen a sztár orvosai egykor kijelentették: természetes úton nagy valószínűséggel soha nem eshet teherbe. CsaládOrigoCzippán Anett gyereket szeretne új párjától?http://www.life.hu/csalad/20160728-czippan-anett-ujra-anya-lenne-megszolalt-a-musorvezeto-az-ugyben.htmlA műsorvezető a jelek szerint még szívesen vállalna egy csemetét. Bár nem sűrűn beszél a magánéletéről, most mégis megszólalt a szexi sztár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.