Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia 6 éves lett

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia, Dávid ma ünnepli 6. születésnapját. Édesanyja és édesapja is egy-egy cuki fotóval köszöntötte a kisfiút.

A mostanában sokat megélt Hajdú-Sarka házaspár ma ünnepel, ugyanis kisebbik gyermekük,

Dávid ma ünnepli 6. születésnapját.

Kíváncsian várjuk, milyen bulit szerveztek a szülők ebből a jeles alkalomból, de egyelőre be kell érnünk Kata és Péter cuki fotójával, amin külön-külön kisfiukkal pózolnak. Kata feltehetően azon a bizonyos pár nappal ezelőtti nyaraláson készítette a szelfit, ahová Péter helyett édesanyja kísérte el.

Péter is egy nyaraláson készült fotóval ünnepel, amin Dávidkával menő napszemüvegben pózolnak.

Reméljük a házassági évforduló mellett Dávidka születésnapja is közelebb hozza a hírek szerint már békülni vágyó szerelmespárt. Boldog születésnapot Dávid!

Így vallott szerelmet Hajdú Péter a feleségének

Tényleg válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, olyannyira, hogy a sokat emlegetett ciprusi útra sem együtt mentek el, pedig eleinte még azt mondogatták, ott próbálják majd megoldani a problémáikat. Hajdú Péter próbálja visszahódítani feleségét, most éppen egy szerelmi üzenettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.